USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tekirdağ'da bitkin halde bulunan Fransız kadının yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde avcıların maden sahasında tesadüfen sesini duyarak bitkin halde bulduğu Fransız kadının tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Tekirdağ'da bitkin halde bulunan Fransız kadının yoğun bakımda tedavisi sürüyor
26-09-2023 15:38
Google News
Tekirdağ

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen 61 yaşındaki Marie Laure Beaute'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Tekirdağ'da avcıların bitkin halde bulduğu Fransız kadın hastaneye kaldırıldı

Omurga ve kaburga kemiği kırıklarına bağlı ameliyatı geçiren Fransız kadının solunum güçlüğü yaşaması nedeniyle solunum cihazına bağlı olarak tedavisi sürüyor.

Güvenlik güçlerinin Beaute'nin Fransa'daki kızına ulaşmaya çalıştığı, çantasından da trekking rota haritası çıktığı öğrenildi.

Avcılar bulmuştu

İlçe merkezine 20 kilometre uzakta Yenice Mahallesi'ndeki taş ocaklarının olduğu maden sahasında dolaşan avcılar bir kişinin kısık sesle yardım istediğini fark etmiş, sese yönelen avcılar, başında kask olan ve yerde bitkin halde yatan bir kadınla karşılaşmıştı.

Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesinin ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, kayalık araziden geçerek bölgeye ulaşan görevliler, kadını ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?