USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP Grup Başkanı Özel ve grup başkanvekillerini kabul etti

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile Grup Başkanvekilleri Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a tebrik ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP Grup Başkanı Özel ve grup başkanvekillerini kabul etti
21-06-2023 20:38
Google News
TBMM

CHP heyetinin tebriklerini kabul eden Kurtulmuş, verimli bir yasama dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

Milli iradenin tecelligahı TBMM'de, milletin beklentilerine uygun bir yasama dönemi geçirmeyi umduğunu ifade eden Kurtulmuş, anayasa ve içtüzük değişikliğinin önemine değindi.

Kurtulmuş, sivil, demokrat, kapsayıcı, çağdaş bir anayasa yapılmasının zorunlu olduğunu belirterek, "Siyasetteki birçok sorunun temelinde de bu ihtiyaç mevcuttur. Bir partinin anayasası olmaz, milletin anayasası olur. Mümkün olan en geniş mutabakat ile hep birlikte bu iklimi oluşturarak bu sürece katkıda bulunacağımıza inanıyorum." dedi.

Kurtulmuş, diğer önemli hususun ise TBMM İçtüzüğü olduğunu aktararak, bu konunun da ortak bir çalışmayla ekim ayında TBMM gündemine getirilebileceğini, bu konularda başkanlık görevinin kendisine verdiği hak ve sorumlulukların bilinciyle tarafsız bir çalışma sergileyeceğini kaydetti.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel de Kurtulmuş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, yasama faaliyetleri sırasında grubu bulunmayan partilerin milletvekillerinin de haklarının korunması konusunda Kurtulmuş'un desteğini beklediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?