USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TBB büyüyor! Strateji ve Vizyon Ofisi hizmete girdi

Türkiye Belediyeler Birliği'nin “Strateji ve Vizyon Ofisi” olarak hizmet verecek İstanbul'daki yeni birimi düzenlenen törenle hizmete alındı.

TBB büyüyor! Strateji ve Vizyon Ofisi hizmete girdi
29-07-2023 20:39
Google News

Ulusal ve uluslar arası düzeyde belediyeleri temsil etme yetkisine sahip ve bütün belediyelerin doğal üyesi olduğu tek mahalli idare birliği olan Türkiye Belediyeler Birliği'nin İstanbul’un Eyüp'te yer alan yeni ofisi düzenlenen törenle açıldı.

TBB'nin “Strateji ve Vizyon Ofisi” olarak hizmet verecek İstanbul'daki yeni birimin açılış törenine TBB ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra, UN-HABITAT İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif, TBB encümen üyeleri ile Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları Halil İbrahim Azak, Dr. Ramazan Özcan Yıldırım, Dr. Ahmet Kazan ve Kayhan Özüm katıldı. 

"ÇALIŞMALARA HIZ KAZANDIRACAK"

Açılış töreninde konuşan Başkan Yücel Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliğini “Türkiye’de tek, dünyada birinci” olarak nitelendirerek yeni ofisin; yerel yönetimlerin ulusal ve uluslararası ölçekte temsil edilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve etkin bir koordinasyonla buluşturulması adına yapılan çalışmalara hız kazandıracağını vurguladı. Başkan Yücel, ülkemizin “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine bin 391 belediyeyle birlikte emin adımlarla ilerleneceğine dikkat çekerek, Strateji ve Vizyon Ofisi olarak hizmet verecek yeni birimin önemli çalışmalara imza atacağını belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?