USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tartıştığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü

Amasya Taşova'da karı koca tartışması kanlı bitti. Eşi tarafından göğsünden av tüfeğiyle vurulan adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı

Tartıştığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü
20-08-2023 08:39
Google News

Amasya'nın Taşova ilçesinde Murat Yalçın (38), tartıştığı eşi Ayşe Yalçın (33) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında Taşova ilçesi Tepe Mahallesi Şehit Polis Ali Öztürk Caddesi'nde yaşandı. Ayşe Yalçın yaklaşık bir hafta önce eşi ile aralarında çıkan tartışma sonrası 3 çocuğu ile birlikte Tokat'ın Erbaa ilçesindeki evini terk edip dayısının evinin bulunduğu Amasya'nın Taşova ilçesine geldi.

Murat Yalçın eşiyle konuşmak için motosikletle Ayşe Yalçın'ın yaşadığı apartmana gitti. Murat Yalçın ile Ayşe Yalçın arasında çocukları Erbaa'ya götürmek istediği için tartışma çıktı.

GÖĞSÜNDEN TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında evdeki av tüfeğini alan Ayşe Yalçın, Murat Yalçın’ı göğsünden tüfekle vurdu. Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Murat Yalçın yapılan incelemelerin ardından Taşova Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. Ayşe Yalçın ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?