USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı

Ekonomi - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı
18-08-2023 18:08
Google News

Siirt'te temaslarda bulunan Bakan Yumaklı, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Şehir Buluşmaları Siirt" programına katıldı.

Yumaklı, burada yaptığı konuşmasında "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi, yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohum üretimi gibi destekler ve özellikle de genç ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren Uzman Eller Projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerimizi çiftçi kardeşlerimizin bugün hesabına aktardık" dedi.

39 MİLYAR LİRA TARIMSAL DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

Burada yaptığı konuşmada "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi, yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohum üretimi gibi destekler ve özellikle de genç ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren Uzman Eller Projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerimizi çiftçi kardeşlerimizin bugün hesabına aktardık" ifadesini kullanan Yumaklı, böylece bu yıl şu ana kadar 39 milyar lira tarımsal destek ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Bakan Yumaklı, destek ödemelerinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

300 milyon 778 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin bugün hesaplarına aktardık.

Hayırlı ve bereketli olsun. pic.twitter.com/wlqdXC01Vm

İbrahim Yumaklı (@ibrahimyumakli) August 18, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?