USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Takım Kurma Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

TFF Süper Lig’de 20 takım her sene kıyasıya bir mücadele içerisine giriyor. Tek bir şampiyon çıkıyor olsa da kümede kalma savaşından Avrupa kupalarına katılma mücadelesine kadar ligin her alanında önemli bir rekabet var.

Takım Kurma Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!
13-02-2024 11:55
13-02-2024 12:20
GAZİANTEP
Google News

Rekabette öne geçmek için kadro kalitesinin üst seviyede olması çok önemli. İyi futbolcular olmadan başarının gelmesi son derece zor. Haliyle takımlar da transfer döneminde elinden geldiği kadar iyi oyuncuları almaya ve harika kadrolar kurmaya özen gösteriyorlar.

Transfer dönemleri herkes tarafından seviliyor ve heyecanla takip ediliyor. Transfer sezonunun kapanmasının ardından da yüzlerce futbolcu ligimizde futbol kariyerine devam ediyor. Bu aşamada sizler de bu heyecanın bir parçası olmak istiyorsanız yapmanız gereken oldukça basit. Hemen takım kurma oyunları arasında zirvede yer alan Petrol Ofisi Sosyal Lig’e katılın ve takım kurma heyecanını iliklerinize kadar hissedin.

Futbolun En Keyifli Aşaması Takım Kurma!

Futbol ile iç içe olan kişiler her aşamada takımlarını takip edip gelişmeler hakkında bilgi alıyorlar. Şampiyonluk yarışı sezon içerisinde taraftarlara inanılmaz bir keyif verebiliyor. Ancak takımların transfer dönemindeki kadro oluşturma savaşı da her zaman görülmeye değer. Herkes olabilecek en iyi kadroyu kurmaya çalışırken bazı takımlar süreci başarıyla tamamlarken bazıları istenen oyuncuları getiremiyorlar.

Futbol severler de kendi düşüncelerine göre takımların transfer politikalarını değerlendiriyorlar. Diğer takımlarda oynayan ve transfer edilebilecek oyuncuları göz ardı ettikleri için takım yönetimlerine serzenişte bulunuyorlar. Petrol Ofisi Sosyal Lig futbolu yaşayan kişiler için muhteşem bir fırsat. Siz de artık hayalinizdeki kadroyu kurabilirsiniz. Üstelik yalnızca kadroyu kurmanın keyfini sürmeyeceksiniz. On binlerce oyuncu ile yarışacak ve harika ödüller kazanacaksınız.

Mobil Uygulama İle Petrol Ofisi Sosyal Lig Hep Yanında!

Petrol Ofisi Sosyal Lig’e katılmak ve futboldan daha önce hiç almadığınız kadar keyif almak istiyorsanız yapmanız gereken işlemler oldukça basit. Futbol takım kurma oyunları olarak sizlere sunulan Petrol Ofisi Sosyal Lig’i telefonunuza indirmeniz ve yüklemeniz yeterli oluyor. Hemen sonrasında üyeliğinizi oluşturup kadronuzu kurmaya başlayabiliyorsunuz. Kadronuzu kurarken çok fazla süre harcamanıza da gerek olmayacak. Günlük hayatınızı etkilemeyecek bu aktivite ile futbol dünyasın içerisinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in tamamen ücretsiz bir uygulama olduğunu unutmayın. Muhteşem ödüller sunan bu oyunu oynamak için hiçbir ücret ödemenize gerek yok. Rahatlıkla oyunu oynamaya başlayabilir ve yeni dağıtılacak olan ödüllerin sahibi sizler olabilirsiniz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig İle Hayalindeki Takımı Kurma Fırsatı!

Ligi derinlemesine takip ediyorsanız beğendiğiniz onlarca oyuncu olacaktır. Kendi takımınızda olmasını istediğiniz bu oyuncuları bir araya getirmek normal şartlarda mümkün değil. Ancak takım kurma oyunları dendiğinde ilk akla gelen oyun olan Petrol Ofisi Sosyal Lig bu fırsatı sizlere sunuyor.

Oyun içerisinde sizlere verilen bütçe dahilinde hayalinizdeki kadroyu kurma şansını elde edeceksiniz. Üstelik bunu yaparken ince eleyip sık dokumanız da gerekli. Çünkü yalnızca ligin en kaliteli futbolcularını kadronuza eklemeniz mümkün olmuyor. Takımdaki dengeyi iyi bir şekilde yakalamanız gerekli. Aksi halde rakipleriniz sizi geride bırakabilir.

 Oyuncuların haftalık başarıları TFF Süper Lig’de gösterdikleri performansa göre belirlenecektir. Bu yüzden de market değeri çok düşük olan bir oyuncu dahi size muhteşem katkılar sunabilir. Bunun bilincinde olarak kararınızı vermeniz ve kadronuzu oluşturmanız gerekiyor.

En Dengeli Takımı Kur Şampiyonluğu Kazan!

Takımlar için ayrılmış olan belirli bütçeler bulunmakta. Başarılar sağladıkça bu bütçede değişimler olabilmekte. Ancak ilk olarak ligdeki bütün takımlardan oyuncuları incelemeniz en doğru seçenek olacak. Çünkü en kariyerli oyuncu size en iyi puanı getirmeyecektir. Bunun garantisi hiçbir zaman olmaz. Maç kadrosu oluşturma aşamasında haftalık en yüksek puanı toplayacak olan oyuncuları bulmanız gerekiyor. Bazen bu oyuncu henüz ilk maçına çıkmış bir futbolcu dahi olabilir.

Kadronuzu kurarken isimlerden çok puanların önemli olduğunu unutmayın. Oyuncuları seçerken hem oynadıkları takıma hem de rakiplerine bakmanız gerekiyor. Güçlü bir takıma karşı mücadele veren oyuncuların yüksek istatistikler elde etmeleri daha zor olacaktır. Haliyle bu oyuncuları tercih etmek sizin haftayı daha düşük bir puanla tamamlamanıza sebep olabilir. Dengeyi en iyi şekilde kurmayı ve maksimum puan toplamak için mücadele etmeyi unutmayın.

Her Hafta Farklı Takımlar İle Yarış!

Lig maratonu oldukça uzun. Takımlar haftalık başarılardan çok sezonluk başarılara odaklanıyorlar. Herkes sezonu olabildiğince yüksekte bitirmek için mücadele veriyor. Ancak futbol takım kurma oyunları dendiğinde ilk akla gelen oyun olan Petrol Ofisi Sosyal Lig bu heyecanı sizlere her hafta yaşatmakta kararlı. Oyuna eklenen haftalık ödüllerle birlikte oyuncular hem kaftanın hem de sezonun kazananı olmak için mücadelelerinin sürdürüyorlar.

Haftadan haftaya dağıtılan ödülleri almak için muhteşem bir kadro kurmanız yeterli olacak. Ancak bu kadro ile bütün bir sezon devam etmeniz gerekmiyor. Her hafta farklı bir oyuncu kadrosu ile mücadele edebilirsiniz. Oyunun size sunduğu kadro oluşturma fırsatı her hafta güncellenmekte. İstediğiniz oyuncuları kadronuza katarak yeni haftaya başlayabilirsiniz. Kısa sürede siz de sisteme tamamen ayak uyduracak ve başarıya ulaşan oyunculardan bir tanesi olacaksınız.

Takım Kurarken Hediyeler Kazan!

Oyun içerisinde maç kadrosu oluşturma sayesinde birinci olmakla kalmıyorsunuz. Birinciye verilen harika ödülleri de kazanma hakkını elde ediyorsunuz. Hiçbir çekiliş kura olmadan haftayı birincilikle bitiren oyuncuya verilen PlayStation 5 ve sezonun büyük ödülü KIA Niro Hibrit otomobil sizlerin olabilir. Bunu başarmanız için tek yapmanız gereken en iyi kadroyu kuran kişi olmak.

Haftalık olarak dağıtılan PlayStation 5 için tek bir hafta en iyi kadroyu kuran kişi olmanız yeterli. Sezonun ortasında ve sonunda verilecek otomobil hediyesi içinse bu serüvenin her haftasını en iyi şekilde geçirmeniz gerekiyor. Aksi halde rakipleriniz sizin önünüze geçebilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig&hl=tr
https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540?l=tr

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?