USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tahmazoğlu’ndan üniversite öğrencilerine 270 milyonluk dev destek

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Tahmazoğlu’nun Üniversite öğrencilerine güz ve bahar döneminde vermiş olduğu destek 270 Milyon TL oldu.

Tahmazoğlu’ndan üniversite öğrencilerine 270 milyonluk dev destek
21-02-2024 17:59
21-02-2024 18:02
GAZİANTEP
Google News

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine 1’nci ve 2’nci eğitim öğretim dönemlerinde toplamda 8 bin TL desteklerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni eğitim öğretim döneminde bu desteğini toplamda 9 bin TL’ye çıkararak öğrencilere yeni bir müjde verdi. Eğitim Öğretim yılının başlangıç döneminde öğrencilere 4 bin TL destekte bulunan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ikinci dönemde ise bu rakamı 5 bin TL’ye çıkardı.
“Eğitim desteği 5 bin TL oldu”
Öğrencilere verdiği destekle her zaman gençlerin yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Üniversiteli öğrencilere verilen destek miktarını 5 bin TL’ye çıkardığının müjdesini vererek, “Gençlerimiz bizim için çok önemli onların her zaman eğitim hayatlarında yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Üniversiteli öğrencilerimize vermiş olduğumuz destek büyük ilgi gördü ve Üniversiteli kardeşlerim bana bu desteklerin devam edip etmeyeceğini sordu. Eğitim öğretim döneminin başında güz döneminde 30 bi Üniversiteli öğrencimize 4 bin TL destek sağladık. İkinci dönem destek başvurularımız ‘Biz Şahinbeyiz’ uygulaması üzerinden başladı. İkinci dönem de de öğrencilerimizin yanında olarak desteğimizi 4 bin TL’den 5 bin TL’ye çıkardık. Gençlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?