USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tahmazoğlu’ndan Miraç Gecesi özel programına davet

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm vatandaşları Miraç Gecesi’nde 6 Şubat deprem şehitlerini anmak için Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ne davet etti.

Tahmazoğlu’ndan Miraç Gecesi özel programına davet
06-02-2024 17:10
06-02-2024 17:12
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nde Miraç Gecesi’nde ve 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşlar için mevlit okutacak. Saat 19.00’da başlayacak programa Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ta katılacak.
“Tüm vatandaşlarımızı Şahinbey Millet Camisine bekliyoruz”
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Miraç Gecesi’nde düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet ettiğini belirterek, “Gece gündüz çalışarak Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nin yapımını tamamladık. Dünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ile ilgili söylediği övgü dolu sözler bizleri ziyadesiyle memnun ve onure etti. Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi 17 bin kişilik cemaat kapasitesi ve külliyesindeki kütüphaneleri, çalışma salonları, Kur-an’ı Kerim ve Güzel Sanatlar kursları ile her yaştan insanımızın kendini manevi yönden geliştireceği şehrimize ve yarınlarımıza bırakacağımız kadim eserlerden biri oldu. Bu muhteşem eseri tüm vatandaşlarımızın görmesini ziyaret etmesini ve ibadetlerini burada yapmasını arzu ediyoruz. Bu vesile ile 6 Şubat Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı Miraç Gecesi’nde düzenleyeceğimiz mevlit programında anacağız. Tüm vatandaşlarımızı Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nde düzenleyeceğimiz mevlit programına davet ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?