USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Suyum yok' isyanına CHP'li belediyeden kirli oyun! Vatandaş gece vakti darp edildi!

Antalya'da '34 gündür suyum yok' diyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ASAT binasına giderek isyan eden ve sonrasına 'vanası kapalıydı' denilen Barış Bütün, gece vakti elektrikleri kesilerek darp edildi.

'Suyum yok' isyanına CHP'li belediyeden kirli oyun! Vatandaş gece vakti darp edildi!
08-08-2023 21:11
Google News

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde 34 gündür evine su gelmediği için isyan eden ve elinde bidonlarla 4 Ağustos'ta Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ASAT binasını basan kuaför Barış Bütün tepki göstermişti.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN VANA KAPALIYDI İDDİASI

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT ise evde vananın kapalı olduğunu öne sürmüştü. 'Vana kapalıydı' iftirasıyla ilgili avukatı aracılığıyla şikayetçi olacağını söyleyen Barış Bütün önceki akşam taşlı ve sopalı saldırıya uğradı.

Başından, bacağından yaralanan ve tişörtü kanlar içinde kalan Barış Bütün yaşadıklarını anlattı.

"MAHALLENİN IŞIKLARI YANIYORDU, EVİN ELEKTRİĞİ KESİLDİ AŞAĞI İNDİĞİMDE TAŞLI SOPALI SALDIRIYA UĞRADIM"

"Önceki gece saat 23.38'de evin elektriği kesildi. Dışarıya baktığımda mahallenin ışıkları yanıyordu. Şalteri kontrol etmek için dışarı çıktım. Şalterin kapatıldığını fark ettim. Açmaya çalıştığım sırada karanlıkta taşılı sopalı saldırıya uğradım. Kafamdan, bacağımdan, dizimden ve ayağımdan yaraladım. Tekmelerle dakikalarca vurdular. Ben yerde halsiz kalınca sonra bir anda kaçıp gittiler. Güçlükle eve geldim. Eşim ilk müdahaleyi yaptı. Eve ambulans ve jandarma geldi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden darp raporu aldım. Eşim Suna, oğlum ve benim can güvenliğim yok" diye konuştu.

"VANALARI KAPALI KUYRUKLU YALANINI UYDURDULAR, ELİMİZDE GÖRÜNTÜLER VAR"

Belediye yetkililerinin kendilerine 'vana kapalı' diyerek iftira attığını da belirten Barış Bütün ve eşi Suna Bütün, "Biz 2 yıldır burada yaşıyoruz. Geçen sene su sorunumuz yoktu. Ancak bu yıl sadece biz değil, tüm mahalle mağdur. Biz onlardan sadece su istedik. Başımıza gelmeyen kalmadı. Bize iftira attılar. Vanaları kapalı kuyruklu yalanını uydurdular." ifadelerini kullandı.

"CANIMIZA, MALIMIZA KAST ETTİLER"

Ölsek de bu işin peşini bırakmayacağız diyen Bütün, "Bu yetmezmiş gibi canımıza ve malımıza kast ettiler. Ölsek de bu işin peşini bırakmayacağız. Benim evimin su saati açıktı. 34 gün 50 derece sıcak altında ASAT bize cehennem hayatı yaşattı. Hepsi görüntülü ve belgeli. Ben isyan edince aynı gün su geldi. Kamera görüntüleri var, görevliye neden öyle olduğunu sorduğumuzda 'daha önce su depomuz boştu, şimdi doldu' diyor. Ayrıca suyun geldiği gün biz evde yokken ASAT görevlisi gelip, bahçedeki sebzeleri sulamış.Benim evim 24 saat kamera kaydı yapıyor. Bizim elimizde 21 ve 26 Temmuz'da ASAT 'tan gelen yetkililerin görüntüleri var. Delillerle konuşuyoruz. Bizi bu kişiler trol olmakla suçladı. Evimizin suyunun akmamasının sebebi yine ASAT elemanlarının söylediği gibi su deposunun pompasının arızalı olması ve yenisinin Antalya'dan gelmemiş olmaması. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bile konudan haberdarken nasıl olur da 'vana kapalı' derler? ASAT elemanları defalarca geldi, kontrol etti. Bizden kamuoyu önünde özür dilesinler" dedi.

Ailenin avukatı Mehmet Değirmenci, " 'Önceden kurgulanmış', 'vana kapalı' gibi iftiralar atıp, müvekkilimi toplum nazarında itibarsızlaştırmaya yönelik söylemlerde bulunan şahıslar hakkında yasal süreç başlatacağız" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?