USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Survivor'da sakatlık depremi! Acun Ilıcalı açıkladı, 2 yarışmacı adaya veda etti

'Survivor 2022 All Star' yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, 5 Mayıs Perşembe akşamı haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Merve Aydın ciddi bir sakatlık yaşadı.

Survivor'da sakatlık depremi! Acun Ilıcalı açıkladı, 2 yarışmacı adaya veda etti
06-05-2022 10:21
Google News

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 5 Mayıs perşembe akşamı 96'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan gecede, ki takım da yeni bir ismi adadan göndermemek için kıran kırana performans sergiledi. Survivor'da son veda ünlüler takımından Barış'ın veda ettiği yarışmada; haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ardından eleme adayı da belli oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Yarışmacılar kazanmak için oyun parkuruna çıkarken, oyunun ödülü de; dana pirzola, etli kuru fasulye, bademli yasemin pilavı, humus oldu. Kadınlar mücadelesinin kazananı gönüllüler oldu. Erkekler yarışında iki takım da 7-7 berabere kaldı. Son oyunda ise Adem'in sayısı ile erkekleri kazanan ünlüler takım oldu. En iyiler mücadelesine gidildi.

Gönüllüler oyunu 2-1 önde götürdü, Sema'nın sayısı ile beraberlik geldi. Bayrak yarışında ise dokunulmazlık ünlülerin oldu. Murat Ceylan, 5 Mayıs akşamı gerçekleştirilen dokunulmazlığı Survivor tarihinde oynanan en çok oyun olarak açıkladı.

MERVE AYDIN HASTANEYE KALDIRILDI

Nefes kesen mücadele sırasında Nisa ile eşleşen Merve Aydın, parkurda yaptığı ters bir hareket sonrasında bir anda yere yığıldı ve 'Aşilim koptu' diye çığlıklar atmaya başladı. İki takımdan da yarışmacılar Aydın'ın yanına koştu. Doktorların müdahalesi sırasında ise Merve'nin yanı sıra diğer yarışmacılar da gözyaşları içinde kaldı.

DOKTOR AÇIKLADI: AŞİLİNDE BİR KOPMA VAR EVET

Survivor Merve acı içinde, ''Anne sana söz verdim!'' şeklinde sözler sarf etti. Doktor Serhad Ömercikoğlu, Merve'ye, ''Aşilinde bir kopma var evet'' dedi ve yarışmacı tedavi için hastaneye kaldırıldı. 

"MERVE İÇİN SURVIVOR MACERASI SONA ERDİ"

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı  açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun, tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan, sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi. Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama 'Bir mucize var mı?' diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor."

"O DURUMDA BİLE 'OYUNU KAZANIN' DEDİ"

Merve Aydın'ın takım arkadaşlarından Batuhan, çok derinden bir acı hissettiğini belirterek "O durumda bile bana 'Oyunu kazanın' dedi. Ne oyunu! Gerçekten ağlamamak elde değil"  ifadelerini kullandı.

"BİR KÖTÜ HABERİM DAHA VAR" DİYEREK ŞOKE EDEN GELİŞMEYİ DUYURDU

Acun Ilıcalı, "Bir kötü haberim daha var. Gönüllüler takımından Parviz gözetim altındaydı. Çok garip bir şekilde sorunu aşildi. Doktorumuz kalıcı hasar olması durumundan dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Parviz, Survivor All Star'a devam edemeyecek" şeklinde konuştu.

Üst üste mecburi vedaların ardından Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaşanacak değişikliği de duyurdu. Merve ve Parviz'in vedaları ile bu hafta ve önümüzdeki hafta üç dokunulmazlık yapılacağını, bu hafta ise eleme olmayacağını belirtti.

SURVİVOR ELEME ADAYI 5 MAYIS

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından çıktı. Oy çokluğu ile ilk gitme adayı yeniden Evrim Keklik oldu.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?