USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sulama kanalında kaybolan çocuğun cesedi bulundu

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına devrilen otomobilde anne, baba ve 2 çocuğu kurtarıldı, bir çocuk ise kayboldu. İki gündür devam eden arama çalışmaları sonucu kaybolan çocuğun da cesedine ulaşıldı.

Sulama kanalında kaybolan çocuğun cesedi bulundu
28-07-2023 09:11
28-07-2023 09:21
ŞANLIURFA
Google News

Haliliye ilçesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir ailenin hayatını kararttı. Köse Mahallesi yakınlarında seyir halinde olan İbrahim A. idaresindeki otomobil, bilinmeyen bir nedenle sulama kanalına uçtu. Araç içerisinde bulunan anne, baba ve üç çocuk, akıntının etkisiyle sürüklendi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen kurtarma ekipleri, anne, baba ve iki çocuğu sudan çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Ancak ailenin en küçük üyesi olan 1,5 yaşındaki İshak A., akıntıya kapılarak kayboldu. Küçük İshak’ı arama çalışmalarına dalgıç polis ekipleri de katıldı. İki gün boyunca devam eden arama çalışmalarının sonunda küçük İshak’ın cansız bedenine ulaşıldı. İshak’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü, otomobilin sulama kanalına neden devrildiğini araştırıyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?