USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

STK'lardan sabah namazına davet

7 Sivil Toplum Kurulu, 10 Eylül Pazar günü 'Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' programı düzenliyor. 81 ilde 100'den fazla ilçede gerçekleşecek sabah namazı buluşmasına vatandaşlar davet edildi.

STK'lardan sabah namazına davet
07-09-2023 11:39
Google News

7 Sivil Toplum Kurulu, 10 Eylül Pazar günü "Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" programı düzenliyor. 

Program kapsamında 81 ilde 100'ün üzerinde ilçede milyonlarca kişi saf tutacak.

STK'lardan yapılan ortak açıklamada, "Avrupa'da Kur'an'a yapılan saldırıların arttığı bir dönemde, Kur'an'ın sahibine el açacağız. Başta 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için, terör sebebiyle şehit olan asker ve polisimiz için, milletimizin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için, ümmet coğrafyasında ve bütün dünyada yaşayan mağdur ve mazlumlar için, geleceğimizin ümidi olan genç kardeşlerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri için dua edeceğiz" denildi. 

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen programa; Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı, Deniz Feneri, Diyanet Vakfı, Ensar Vakfı, ESAM, FEDAV, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Medeniyet Derneği, Mehir Vakfı, MTTB, MÜSİAD, Sadakataşı, Safa Vakfı, Sağlık ve Medeniyet Derneği, TGSP, UDEF, VEFADER, Yavuz Selim Vakfı, Yeni Dünya Vakfı destek veriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?