USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spor programı sunucusuna çelik halter barıyla öldüresiye dayak! Çalışanları çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut'u çelik halter barıyla hunharca darp eden saldırgan ve ona yardım edenler çalışanları çıktı.

Spor programı sunucusuna çelik halter barıyla öldüresiye dayak! Çalışanları çıktı
28-08-2023 21:08
Google News

Geçen Pazar gecesi Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki restoranını kapatan Levent Bulut, hafta sonu nakit hasılatı olan yaklaşık 100 bin TL parayı çantasına koyup motosikleti ile Yeniköy Mahallesi Turgutreis Caddesi üzerinde yaşadığı siteye geldi. Motosikletini park eden Bulut, siteye girdi. Evinin merdivenlerine yaklaşan Bulut, ağaçların arasında elinde demir sopa ile saklanan bir şahsın saldırısına uğradı. Güvenlik kamerası görüntülerinde siyah giyimli, şapkalı ve maskeli olduğu görülen saldırgan, arkasından yaklaşarak, Bulut’un başına, yüzüne, kulağına ve vücudunun çeşitli yerlerine defalarca vurarak, feci şekilde darp etti. Saldırgan, daha sonra Bulut’un taşıdığı, içerisinde yaklaşık 100 bin TL para bulunan çantayı alıp olay yerinden hızla uzaklaştı.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ, KANLAR İÇERİSİNDE KALDI

Bilincini kaybeden ve kanlar içerisinde yerde kalan Levent Bulut’u bir süre sonra komşusu fark ederek özel aracı ile hastaneye götürdü. Hayati tehlike atlatan ve bir süre yoğun bakım ünitesine alınan Bulut, birkaç saat sonra gözlerini açtı, polise ifade verdi.

200 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Bulut’un çevresindekilerin ifadelerine başvurdu, yaklaşık 200 güvenlik kamerasını inceledi. İncelemeler sonucunda saldırganın olay esnasında giydiği kıyafetler, Değirmenler mevkiinde bulundu. Soruşturmanın devamında yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından saldırıyı Bulut’un restoranında çalışan 18 yaşındaki Diyar K.’nın gerçekleştirdiği tespit edildi.

"PUSUYA YATIP ÇELİK HALTER BARIYLA SALDIRMIŞ"

Olay gecesi, H.T. (17) ve S.Ş.(18) isimli şüpheli şahıslardan birinin restoran çıkışında beklediği, ikinci şahsın Levent Bulut geçiş güzergahında yer alan personel evinde gözcülük yaptığı belirlendi. Darp ve gasp olayını gerçekleştiren Diyar K.’nın şahsın ise Levent Bulut eve gelmeden 25 dakika önce gidip elinde çelik halter barı ile pusuya yattığı güvenlik kameraları ile tespit edildi. Diyar K.,’nın restoran önünde ve personel evinde bekleyen arkadaşlarından Bulut’un evine gelişini an be an haber alıp saldırıyı gerçekleştirdiği, ardından içi para dolu çantayı alıp Değirmenler mevkisine gittiği ve burada kendisine yardım eden arkadaşlarına paradan pay verdiği kaydedildi. Diyar K.'nın içi para dolu çantayı alıp siteden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİLER"

Şüphelilerin olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi restoranda çalışmaya devam ettikleri de öğrenildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından 3 şüpheli, kaldıkları personel evinde gözaltına alındı. Şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Saldırının faili Diyar K. tutuklanırken, H.T. ve S.Ş. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayda gasp edilen para ise bulunamadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?