USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

SOSYALFEST iş birlikleri devam ediyor

SOSYALFEST iş birlikleri devam ediyor
05-01-2024 21:10
Google News

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak Sosyal Bilimler Festivaline (SOSYALFEST) ilişkin kurumsal paydaş görüşmesi yaptı.


KBÜ Rektörü Prof. Dr. Kırışık, "Türkiye Yüzyılı için harekete geç, SOSYALFEST ile gelişime öncülük et" sloganıyla KBÜ’de Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde kurumsal paydaş görüşmelerine Ankara’da devam etti.


Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. SOSYALFEST ve üniversiteler arası akademisyen ve öğrenci değişimi, festivaller ve bilimsel toplantılara dairbirliği konularında anlaşmaya varıldı.


KBÜ Rektörü Kırışık, Rektör Bostancı’ya SOSYALFEST çerçevesinde yürütülen çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti.


Rektör Bostancı, ziyareti için Kırışık’a teşekkür ederek, SOSYALFETS’te iş birliğinde bulunmaktan duyacağı mutluluğu ifade etti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?