USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Sosyal medyada gündem oldu! Mitinge kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada çok konuşulan Şanlıurfa'daki toplu açılış törenine kaç kişinin katıldığını açıkladı.

Sosyal medyada gündem oldu! Mitinge kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı
03-12-2022 19:18
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan, sosyal medyada gündem olan Şanlıurfa'daki toplu açılış törenine kaç kişinin katıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Abide Kavşağı'nda, Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü, Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak konuşma yaptı.
BAŞKAN ERDOĞAN RESMİ RAKAMI DUYURDU: 120 BİN KİŞİ KATILDI

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Biz Şanlıurfa'yı ve sizleri gerçekten özlemiştik. Toplu açılış törenimizde Urfalı kardeşlerimizin hasretine şahitlik ettik. Bugün meydan başka bir güzeldi. 120 bin kişinin katıldığı bir toplu açılışı gerçekleştirmiş olduk. Fakat havalimanından meydana gelinceye kadar da yol kenarlarındaki heyecan, coşku gerçekten çok çok farklıydı. Ahde vefanız için her birinize şükranlarımı sunuyorum. AK Parti teşkilatlarımızın tüm kademelerinde görev yapmış kardeşlerime takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?