USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Son hareket bardağı taşırdı! Altay defteri kapanıyor

Tüm Spor - Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken Altay Bayındır'a yapılan son hareket, bardağı taşırdı. Takımdan ayrılmaya hazırlanan Altay'a Başakşehir talip oldu.

Son hareket bardağı taşırdı! Altay defteri kapanıyor
18-08-2023 10:09
Google News

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maçta yediği gol sebebiyle tribünde kendi takım taraftarlarının tepkisine maruz kalan milli kalecinin morali hayli düşük.

Karşılaşmada tribünden bir grup, Altay'a yediği golden sonra içi dolu su şişesi fırlatmıştı. Maç devam ederken kafasına şişe yiyen genç kaleci, elindeki topu yere fırlatıp tribünlere isyan etti. 



FORMAYI KAPTIRDI

Sıkıntılı günlerden geçen 25 yaşındaki eldiven, takımının dün Maribor ile oynadığı karşılaşmada formasını İrfan Can Eğribayat'a kaptırdı. İrfan Can ise dün kurtardığı penaltının yanında ortaya koyduğu performans ile de taraftardan geçer not aldı.

Mental olarak iyi görünmeyen ve Avrupa'dan gelen transfer tekliflerini değerlendirme kararı alan Altay'ın, kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR TALİP

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile ilgili sürpriz bir gelişme de yaşandı.

Akşam'ın haberine göre; Rams Başakşehir, milli kaleci ve Samet Akaydin'a talip oldu. Altay, bu ilgiye henüz bir yanıt vermedi. Samet ise takımda kalıp forma savaşı vermek istiyor ancak İsmail Kartal'ın öncelikleri arasında yer almıyor.

İlerleyen günlerde iki ismin de Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'e gitmesi kuvvetli görülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?