USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şok kararla Güldür Güldür Show'dan çıkmıştı! Onur Buldu'yu TRT1'de görmeye hazır olun

Ali Sunal’ın sunuculuğunu üstlendiği BKM imzalı Güldür Güldür Show programına bir süre önce veda eden Onur Buldu, verdiği aranın ardından TRT1'in yazlık dizisiyle anlaşma sağlayacak.

Şok kararla Güldür Güldür Show'dan çıkmıştı! Onur Buldu'yu TRT1'de görmeye hazır olun
23-04-2023 10:38
Google News

Güldür Güldür Show programında üstlendiği ‘Bilal Koçyiğit’ karakteriyle geniş bir kitlenin yakından tanıdığı isim haline gelen Onur Buldu’dan müjdeli haber geldi. Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu Güldür Güldür Show’la geçtiğimiz aylarda yolları ayıran Onur Buldu, yeni bir dizi projesiyle ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor.

TRT1’in yaz dönemi için çekeceği dizisiyle sözleşme imzalayacak olan Onur Buldu, sürpriz bir karakterle hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bir aile hikayesini gözler önüne serecek olan TRT1 dizisinin adı henüz netlik kazanmazken cast direktörlüğünü Yelda Gürkan’ın yapacağı öğrenildi. Öte yandan Öner Aslanel’in yapımcılığını üstleneceği TRT1’in yazlık dizisinin çekimlerinin Sadullah Celen eşliğinde gerçekleşeceği bilgisi aktarıldı.

Aynı zamanda Baykut Badem’in senaryosunu kaleme alacağı Fabrika Yapım imzalı TRT1 dizisinin Mayıs ayının başında sete çıkması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?