USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şok cinayet: İntihardan vazgeçirmek istedi canından oldu

Gaziantep'te şok bir cinayet daha işlendi? Tabancayla intihar etmek isteyen eski askeri kendini vazgeçirmek isteyen mahalle bakkalını öldürdü. "

Şok cinayet: İntihardan vazgeçirmek istedi canından oldu
16-06-2021 20:50
Google News

Asayiş olaylarında Gaziantep dur durak bilmiyor. Silahlı ve kesici aletlerle yaralama ve öldürme olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Bir yenisi Gaziantep'in Akkent mahallesinde yaşandı.
haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre; Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent mahallesi  Şehit Bünyamin Dinç Sokak üzerinde bulunan Park Teras sitesinde meydana geldi. İddiaya göre eski bir asker olduğu söylenen M.Y. isimli bir şahıs site içersinde tabancayla intihar etmek istedi.  Kendisine mani olmak ve intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan Oktay D. isimli market sahibi açılan ateş sonucu öldü.

Silah seslerinin ardından olay yerinde bulunan vatandaşlar zanlıya meydan dayağı atarlarken, linç edilmekten polis son anda ellerinden alarak kurtarıldı.

Olayın duyulmasından sonra olay yerine polis ve acil 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Polis soruşturmayı sürdürürken, çevre güvenliği aldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?