USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şırnak Valisi Bilgin, vatandaşlarla bayramlaştı

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen programda kurum amirleri ve vatandaşların bayramını kutlayan Vali Osman Bilgin, Kurban Bayramı'nı bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Şırnak'ın artık huzuru yaşadığını ve bundan sonra

Şırnak Valisi Bilgin, vatandaşlarla bayramlaştı
28-06-2023 19:38
Google News

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen programda kurum amirleri ve vatandaşların bayramını kutlayan Vali Osman Bilgin, Kurban Bayramı'nı bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Şırnak'ın artık huzuru yaşadığını ve bundan sonraki dönemde geri dönülmez bir olumlu değişimi göreceğini belirten Bilgin, "Şırnak artık dışarıya göç veren değil göç alan bir il olacak. Bu manada hem ekonomik, sosyal, kültürel, sportif, inanç ve yaşam kalitesi olarak çok güzel yarınları bekliyor" dedi.


Şırnak'ın artık bir petrol kenti olduğunu aktaran Bilgin, "Sadece petrol değil petrole bağlı petro kimya ve sanayi başta olmak üzere sanayi kenti olacak yakın süreçte hepimiz göreceğiz. Bugün 560 bin olan nüfusumuz 10-15 yıl içerisinde 1,5 milyona çıkacak şimdiden bunun hazırlığını yapmalıyız, Şırnak'ı gerçekten güzel yarınlar bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle Şırnaklı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin tüm fertlerinin ayrı ayrı bayramı kutlu olsun her günümüz bayram olsun" diye konuştu.


Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Şırnak Milletvekili Arslan Tatar'da yaptıkları konuşmada bir bayramı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Programa, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Jandarma Bölge Jandarma Bölge Komutanı Yusuf Ziyaeddin Cavlak, 23.Jandarma Tümen Komutanı Tümgeneral Halil Soysal, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?