USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Simav’da vaaz kursuna katılan din görevlilerine Başarı Belgesi

Simav’da vaaz kursuna katılan din görevlilerine Başarı Belgesi
06-01-2024 08:39
Google News

Simav İlçe Müftülüğü personellerinden 15 din görevlisiyle düzenlenen Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu sona erdi. Üçüncü dönemi düzenlenen kursa katılan ve başarılı olan din görevlilerine “Başarı Belgesi” verildi.


Müftülük makamında gerçekleşen belge töreninde İlçe Müftüsü Hasan Serçe, kursa katılan ve başarılı olan din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti.


15 Temmuz Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursunun konferans salonunda düzenlenen ve iki hafta süren Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursunda İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Vaizler Mustafa Bektaş, Bayram Maraşlı ve Din Hizmetleri Uzmanı Necati Keleş öğretici olarak görev aldı.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Hasan Serçe, " Vaaz seminerini üçüncü grup ile de tamamlamış bulunmaktayız. Din görevlilerimizin kendi camilerinde ve görevlendirildiği yerlerde daha etkili vaaz yapabilmeleri ve vaaz becerilerini geliştirmeleri amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan seminerleri biz de ilçemizde başlattık. Birçok personelimizi bu seminerlere peyderpey dahil edip seminerlerimizden istifade etmesini sağlamayı planlıyoruz. Hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Yeni gruplarla vaaz seminerlerimiz devam edecek" dedi.



Simav’da vaaz kursuna katılan din görevlilerine Başarı Belgesi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?