USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Siirt’te şehit güvenlik korucusu Öneryıldız, dualarla ebediyete uğurlandı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı Köyü Jandarma Karakol Komutanlığında kule emniyeti görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Şefik Öneryıldız, köyde dualarla defnedildi. Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili

Siirt’te şehit güvenlik korucusu Öneryıldız, dualarla ebediyete uğurlandı
27-06-2023 01:09
Google News

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı Köyü Jandarma Karakol Komutanlığında kule emniyeti görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Şefik Öneryıldız, köyde dualarla defnedildi. Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.


Öneryıldız için köy camisinde kılınan cenaze namazına katılan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, tabutu omuzladı, köy mezarlığında şehidin ailesine şanlı Türk bayrağını verdi. Öneryıldız, dualarla köy mezarlığında defnedildi.


Cenaze törenine; şehidin yakınlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Abdülbaki Olgaç, güvenlik korucuları, köy sakinleri ve vatandaşlar katıldı.


Vali Hacıbektaşoğlu, cenaze defin töreninin ardından Öneryıldız ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.


Şehit ailesinin acılarını paylaşan Hacıbektaşoğlu, şehide Allah'tan rahmet dileyerek, şehit ailesi ile yakından ilgilendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?