USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Serhat'ın kilit oyuncusu Tamer Karadağlı yeni rolüyle alkış aldı! Herkes onu konuşuyor

Son olarak Savaşçı'yla kameralar karşısına geçen ve üstlendiği 'Albay Oktay Göktürk' karakteriyle dikkatleri çeken Tamer Karadağlı'nın, TRT dijital platformunda yayın faaliyetine başlangıç yapan Serhat dizisindeki yeni rolü gündem oldu.

Serhat'ın kilit oyuncusu Tamer Karadağlı yeni rolüyle alkış aldı! Herkes onu konuşuyor
21-05-2023 16:09
Google News

1993 - 1999 yılları arasında TRT1'de yayına giren Ferhunde Hanım ve Kızları dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Tamer Karadağlı'nın yeni adresi resmen belli oldu. Bilindiği üzere son olarak asker dizisi Savaşçı'da Albay rütbesine sahip 'Oktay Göktürk' nam-ı diğer Uzi karakteriyle kameralar karşısına geçen Tamer Karadağlı, TRT'nin sürpriz projesiyle el sıkıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladıKıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı

Uzun yıllar boyunca rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, bu sefer TRT dijitalde ekran macerasına atılan Serhat projesiyle ekranlara dönüş yaptı. TRT'nin 'Tabii' isimli dijital platformunda yayınlanan Serhat dizisinin gerek yapımcılığını üstlenen gerekse başrolünde yer alan Tamer Karadağlı, yeni rolüyle izleyenleri bir kez daha şaşkına çevirdi. Bora Tekay'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Serhat dizisinin kilit ismi Tamer Karadağlı, senaryo gereği Güneydoğu'dan İstanbul'a gelen Özel Hareket Polisi unvanıyla mesleğini icra ediyor.

Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: Teklife evet dedi! Taner bozkır topraklarını terk edecek mi?Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: Teklife evet dedi! Taner bozkır topraklarını terk edecek mi?

Oyunculuk kariyeri süresince Yağmur Zamanı, Avrupa Yakası, Arka Sokaklar, Doktorlar, En Son Babalar Duyar gibi yapımlarda da boy gösteren Tamer Karadağlı, Serhat projesinde Tamer Yiğit ve Demir Karahan gibi usta oyuncular beraber rol alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?