USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sen Market, süper indirimlerle açıldı

‘Senin Marketin’ sloganıyla yola çıkan Sen Market, hizmete girdi. Binlerce çeşit üründe Sonbahar indirimi yapan Sen Market, daha hesaplı bir alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi olacak.

Sen Market, süper indirimlerle açıldı
28-10-2017 13:43
Google News
Market sektöründe taşları yerinden oynatmaya hazırlanan Gaziantep’in yeni market yüzü Sen Market, Burak Mahallesi Kadooğlu Siteleri altında hizmete girdi. Artık Gaziantepliler, daha hesaplı bir alışveriş yapmak için Sen Marketi tercih edebilecek.

’"

BOL ÇEŞİT VE HESAPLI

‘Senin Marketin’ parolası ile Gazianteplilere hizmet vermeye başlayan markette çeşit bol ve raf fiyatları da oldukça hesaplı. Taze gıdaya önem veren, şarküteri ve manav reyonlarına ağırlık verdiği hemen gözlenen Sen Markette, araçlarıyla gelenler otopark sıkıntısı çekmeyecek. Perakende sektörüne yeni bir açılım getiren markette, fiyatlar ise oldukça dikkat çekti. 

’"

KALİTE VE UYGUN FİYATLAR BURADA

 ‘Bizim için öncelik vatandaş memnuniyetidir’ diyen Sen Market Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şen, “Senin Marketin’ sloganını bu yüzen koyduk. Aradığı her meyve sebzeyi bulabileceği manav reyonu, et çeşidi, unlu mamüllerle halkımıza temiz, hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Amacımız ucuz marketçilikten öte, kalite ve hizmeti ön plana çıkarmaktır” dedi. MUSA BAŞ  

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?