USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

ŞEKEROĞLU'NDAN TÜRKİYE'DE BİR İLK; RUBY ÇİKOLATALI KAHVE

Kilis merkezli Şekeroğlu Group tarafından üretilen ruby çikolata tadı ve içim keyfi ile kullananları kendine hayran bırakıyor.

ŞEKEROĞLU'NDAN TÜRKİYE'DE BİR İLK; RUBY ÇİKOLATALI KAHVE
16-06-2021 19:54
16-06-2021 21:10
Google News
          
Kilis merkezli Şekeroğlu Group tarafından üretilen ruby çikolatalı kahve  tadı ve içim keyfi ile kullananları kendine hayran bırakıyor.

Türkiye genelinde 60 ilde 5000’e yakın satış noktasında ürünlerini tüketiciyle buluşturan Şekeroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şekeroğlu, başta Avrupa olmak üzere dünyada 20’ye yakın ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.



Kilis Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan üretim tesislerinde 100’e yakın ürün çeşidiyle konusunda Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan Şekeroğlu Group’un dört ay önce üretimine başladığı ve şu anda Türkiye’de ilk ve tek olan,  5 bin satış noktasında tüketiciye ulaştırdığı ürün ruby çikolatalı kahvenin  çok sevildiğini söyledi.


Şekeroğlu, üretimini yaptıkları ve pazarladıları  ‘ruby’in İnsanlığın keşfine sunulan doğanın bir armağanı olduğunu, içerisindeki yepyeni renk ve tat deneyimi ile şaşırttığını kaydetti.. 

Şekeroğlu ürün hakkında şu bilgileri verdi;

“Bu yeni ürün, Ruby, yani ‘yakut’ adı verilen yeni bir kakao çekirdeğinden doğdu.
Yakut pembesi kakao çekirdeklerinin ortaya çıkarılması ve çikolata hazırlama sürecinde en iyi ne şekilde kullanılacaklarının bulunması, uzun yıllar süren araştırmaların sonucudur. Bugün çikolata üreticileri pembe çikolatanın formülünü özenle ve incelikle geliştirerek, tatlı şeflerine bu olağanüstü renk ve tat ile özgürce yeni lezzetler yaratma fırsatı sunmaktadır..
Çekirdekten çikolataya kadar olan süreçte 100 yılı aşkın deneyimiyle Belçika’nın çikolata gurmesi olan Callebaut, yakut pembesi Ruby kakao çekirdeğinin eşsiz duyumsal özelliklerini ustalıkla uyandırmıştır. RB1 pembe çikolata, uzmanlarca seçilen çekirdeklerin titizlikle işlenmesiyle, hiçbir renklendirici içermiyor ve meyve aroması veren tatlandırıcı katkı maddesi kullanmadan elde edilir..
Şekeroğlu, yaptığı ar-ge çalışmalarıyla doğa harikası bu çikolatadan olağanüstü lezzette bir kahve üretmeyi başardı.



Menengiç,Osmanlı ve Dibek kahvesinden sonra yeni nesil ruby çikolatalı kahve ile lezzetin doruklarına ulaşmak için yepyeni keşiflere yelken açacaksınız…
Alışılmışları geride bırakarak farklı lezzetler arayan biriyseniz Ruby çikolatalı kahveyi tatmak için heyecanlanmakta haklısınız…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?