USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ŞEHİTKAMİLLİ KENT GÖNÜLLÜLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi tarafından 5. Dönem “Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesi” kapsamında yer alan 511 üniversite öğrencisine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

ŞEHİTKAMİLLİ KENT GÖNÜLLÜLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
09-05-2015 18:04
Google News
Öğrenciler sertifikalarını, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci’in elinden aldı.

 

BU PROJE BİR DEVRİMDİR

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gaziantep Üniversitesi Öğretim görevlileri ve sertifika almaya hak kazanan öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yavuz Coşkun, “2008-2009 yılında Rektörlük görevine başladıktan sonra, 2009 yılında bu projeyi hayata geçirmek istedik. Bu proje bir devrimdir. Neden devrimdir? Çünkü herkes sosyal sorumluluk projeleri yapıyor, herkes toplumsal duyarlılık projeleri yapıyor. Ama biz bir başka olmalıydık, bir fark ortaya koymalıydık diye düşündük. Çünkü Üniversite toplumla her alanda bir iş birliği yapması, bir birlikteliğin sağlanması bizim kaçınılmaz temel hedeflerimizden bir tanesidir. Nedir toplumsal duyarlılık projeleri? Bir merkez kurduk ve bize kaydolan tüm bu sevgili gençler, kim olursa olsun. İster kimyacı, ister iletişimci, ister tıp mensubu, ister mühendis, ister bir başka alanda eğitimci olsun bu dersi alıyorlar. Şehitkamil Belediyemiz ile yapmış olduğumuz bu projede görev alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Çünkü toplumsal duyarlılık adına ulaşılması gereken her noktaya giderek, hem vatandaşları topluma karşı bilinçlendirdiler, hem de hayatlarına yön verecekleri bilgiye sahip oldular. Bu projeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz ” dedi.

 

PROJEYE DESTEK VEREN ÖĞRENCİLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Hayri Özkeçeci ise, “Gaziantep Üniversitesi ve Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Dönem Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında 511 öğrenci projeye destek verdi. Şehitkamil Belediyesihizmet büro yönetimine, 137 öğrenci danışman olarak görev yaptı. Geri dönüşüm projesinde (MÖP) 127 öğrenci destek sundu. Aile Merkezlerinde düzenlenen Açık Öğretim Kurslarında ise 247 öğrenci katkıda bulundu. 6 ay süreyle 511 öğrenciden Şehitkamil Belediyesi olarak destek alındı. Ben projeye destek veren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun beye, Öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yavuz Coşkun ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından, projeye destek sunan 17 Öğretim Görevlisine plaket takdiminde bulunuldu. Daha sonra projede yer alan 511 öğrenciye Sertifikaları takdim edildi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?