USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Şehitkamil’de Binlerce Öğrenci Kur’an-ı Kerim Öğreniyor

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde yaz dönemi boyunca binlerce öğrenciye kuran-ı kerim eğitimi ve ayrıca ilmihal, siyer ve peygamber efendimizin hayatını anlatan eğitimler veriliyor

Şehitkamil’de Binlerce Öğrenci Kur’an-ı Kerim Öğreniyor
24-06-2015 17:04
Google News
Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisler etüt eğitim merkezlerinde yaz dönemi kurslarında Kur’an-ı Kerim öğrenmenin heyecanı yaşanıyor. Binlerce öğrenci Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yanında dini bilgilerde öğreniyor. Şehitkamil Belediyesi Başak Sosyal Tesisi etüt eğitim merkezinde eğitim veren hocalar; “Yaz döneminde çocuklara dini eğitim ve Kur’an eğitimi veriyoruz. Kur’an eğitimin yanında ilmihal, fıkıh, siyer gibi derslerimizde var. 4. sınıftan 9. sınıfa kadar herkes etüt eğitim merkezlerimizden faydalanabiliyor.   Yeni başlayan çocuklarımıza Elif Ba kitabı, Kur’an’a geçenlere ise Kur’an-i Kerim hediye ediyoruz.  Etüt eğitim merkezimizde dört sınıfımız var. Sabah saatlerinde erkeklere, öğleden sonra ise kızlarımıza eğitim veriyoruz. İki sınıfta yeni başlayan ve iki sınıfta ise Kur’an-ı Kerim okumayı bilenlerin olduğu sınıflar şeklinde ayarladık. Kontenjanımızda çık var, isteyen aileler, çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilirler. Bizlere bu şartlarda bu hizmetleri sunma fırsatı sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

Etüt eğitim merkezlerinde yaz kuran kursuna gelen öğrenciler: “ilk defa sosyal tesislerde Kur’an kursuna gidiyoruz. Okulumuz tatil olduğu için bizde yaz döneminde Kur’an öğreniyoruz. İnce, kalın, peltek gibi harfleri öncelikle öğretiyorlar. Bizler aldığımız eğitimden memnunuz. Anlamadığımız yerler olduğunda hocalarımız bizlere tekrar anlatarak, öğrenmemize yardımcı oluyorlar. Hocalarımız çok iyiler, bizlerle yakından ilgileniyorlar. Tüm yetkililere teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?