
Şehitkamil Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki tüm camilerde kapsamlı takip turu.
Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimleri tarafından ilçe genelindeki camiler Kurban Bayramı öncesinde temizlendi. Vatandaşların hijyenik koşullarda ibadetlerini sağlamak için yapılan çalışmalarla camiler bayram namazına hazır hale getirildi.
Çalışmalar kapsamındaki ekipler, halılarda detaylı temizlik yapan ekipler, biriken kir ve tozların tamamen temizlenmesini sağladı. Cami kapılarından minbere, mihraptan ahizelere, kitaplıklar, vestiyerler, ayakkabılıklar, dayanıklı ve camlar büyük bir hassasiyetle temizlenip dezenfekte edildi.
BU BAYRAM DA CAMİLER TEMİZLENDİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, bu bayramda da camileri ibadete hazır getirdiklerini belirterek, "1 yılı aşkın süredir camilerimizi düzenli olarak temizliyor, sürekli hijyenik olarak ayrılmayı sürdürüyor. Çok şükür Allah bu bayramda da bize bu almayı nasip etti. Şimdiden vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, Umutlara kutlama kutlamasını yapıyorum" dedi.