USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Şehit Ersin Yıldırım’ın şehadetinin birinci yıldönümü

Bugün, Şırnak’ın İdil ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Gaziantepli özel harekat polisi Ersin Yıldırım’ın şehadetinin birinci yıldönümüydü.

Şehit Ersin Yıldırım’ın şehadetinin birinci yıldönümü
18-01-2017 18:23
Google News
’"

 

GAZİANTEP MEGA HABER UNUTMADI

Bir yıl önce bugün şehit olan Gaziantepli özel harekat polisi Ersin Yıldırım’ın evini, ailesini ziyaret ettik. Şehit polisin ailesini dinleyen ekibimiz, şehidin anılarıyla dolu odasından da görüntüler aldı.

Şehit özel harekat polisi Ersin Yıldırım’ın ailesi, aradan geçen bir yıla rağmen hala ilk günkü acıyı yüreklerinde hissediyor. Şehidin ailesi, Ersin Yıldırım ve diğer bütün şehitlere sahip çıkılmasını, devletin ve yetkili mercilerin bu konuda daha fazlasını yapmasını istedi. 

’"

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Şehit özel harekat polisi Ersin Yıldırım’ın ölüm yıldönümünde konuşan baba Cevdet Yıldırım, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e teşekkür etti. Vali ile emniyet müdürünün kendilerini bir yıldır sürekli olarak arayıp sorduklarını ifade eden baba Yıldırım, “Ne Erhan Bey ne de sayın valimiz Ali Bey bizi yalnız bırakmadılar. Dertlerimize, sorunlarımıza ortak olmaya çalıştılar. Sayın vali ile emniyet müdürü kendilerine yakışanı yapıyorlar.  Hiçbir zaman şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar. Onlara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

’"

‘ERSİN, TEK OĞLUMDU’

Şehit polis Ersin Yıldırım’ın tek oğlu olduğunu, bu nedenle üzgün olduklarını ifade eden şehit babası Yıldırım, her şeye rağmen şerefli ve gururlu olduklarını söyledi. Cevdet Yıldırm, şehit babası olarak gururlu olduğu belirterek, “Ben bir Ersin yetiştirdim. Annesi böyle bir evlat doğurdu. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız sağ olsun” diye konuştu.

BAHÇELİ’YE TEPKİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ahmet Türk için yaptığı tahliye çağrısına değinen baba Cevdet Yıldırım, tepkisini şöyle dile getirdi: “Ahmet Türk camide tutuklanmadı. Ahmet Türk suç işledi ve işlediği suçun cezasını da cezaevinde çekecek. Hangi milletvekili olursa olsun, bu devlete, bu bayrağa kim karşı gelmişse cezasını çekecek.”

“ABİMİN İZİNDEN GİTMEK İSTİYORUM”

’"

Şehidin kız kardeşleri, Fatma ve Zehra, yaşadıkları acının çok büyük olduğunu, bunu kimsenin anlamadığını söyledi. Abisi Ersin Yıldırım’ın izinden gitmek istediğini belirten Fatma Yıldırım, ziyarete gelenlerin başsağlığı dilediklerini, bunun dışında hiçbir şey yapmadıklarını ve bu şekilde de yaşadıkları acının hafiflemediğini ifade etti.

“BİZE BU ACILARI YAŞATANLARA DAHA AĞIR BEDELLER ÖDETİLMESİNİ İSTİYORUZ”

’"

Şehit Ersin Yıldırım’ın eniştesi ise, aynı bölgede kendisinin de görev yaptığını söyledi. Şehidin eniştesi, “Bir yıl değil On yıl geçse de Ersin Yıldırım ve diğer şehitlerimizin unutulmayacağını biliyoruz. Burda devlet büyüklerimize seslenmek istiyorum. Bize bu acıları yaşatanlara daha ağır bedeller ödetmelerini istiyoruz” diye konuştu.

HABER: BEYTULLAH ALTIN/TACETTİN BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?