USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Şehir Hastanesi Açılışa Hazır: Gaziantep Sağlıkta Merkez Olacak

Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Vali Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hastanede yaptıkları incelemeler sonrasında basın ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Şehir Hastanesi Açılışa Hazır: Gaziantep Sağlıkta Merkez Olacak
24-07-2023 16:33
24-07-2023 17:45
GAZİANTEP
Google News

Hem bölgenin hem de şehrin hasretle beklediği bir proje olan şehir hastanesinin önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade eden Gaziantep Valisi Kemal Çeber:

“Ankara’da sayın bakanımız ve milletvekillerimiz takip edilmesi gereken her şeyi en ince detayına kadar takip etmiştir. Belediyelerimiz de lojistik ve altyapı alanında ne yapılması gerekiyorsa Fatma başkanımız önderliğinde çok güzel planlamışlar. Bu sayede Gaziantep, 7 bloktan oluşan entegre bir sağlık hizmeti olarak külliyesinde her şeyi bulunduran eksiksiz bir yatırıma kavuşmuş oldu. Bu hastane ve külliye ile Gaziantep birçok konuda olduğu gibi bölgenin merkezi stratejik noktası olma hedefini sağlık alanında da almış oluyor. Sadece ilimize değil komşu illere ve diğer ülkelere de hizmet edebilecek bir kapasiteye sahip. Emeği geçen herkese canı gönülden tebrik ediyorum” sözlerini kaydetti.

Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ise; “Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı büyük eserler var. Sağlık alanında da şehir hastaneleri Cumhurbaşkanımızın ülkemize verdiği büyük ve önemli eserlerden biri. 1875 yataklı olan bu Şehir hastanesi, sadece Gaziantep’e değil bölgemize de çok önemli bir katma değer sağlayacaktır. Açılışına sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanımızla beraber Gazianteplilere böyle bir hizmeti en yakın zamanda açacağız inşallah” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise; belediye olarak lojistikçi olduklarını belirterek, “Bu hastaneye özellikle hastanın erişebilirliği çok önemliydi. Altyapı çok önemliydi. Şahinbey belediye başkanımızla beraber karayolu ve çevreyolu bağlantısını ve alt yapısıyla ilgili olarak su kanalizasyon işlemlerini hem de çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasının hepsini tamamladık. Bunlar da en az hastane kadar hasta memnuniyeti için önemli konulardı. Artık Gaziantep olarak sağlık turizmini konuşacak altyapıya geldik. Burada bir takım ruhu var. Burada çalışan herkese teşekkür ediyorum ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?