USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Seçimin Kaderini Türk Milliyetçileri Belirleyecek

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisinin ilk girdiği seçimlerden beklediği sonucu alamadığını ancak seçimlerin kaderini, Türk Milliyetçilerinin belirleyeceğini söyledi.

Seçimin Kaderini Türk Milliyetçileri Belirleyecek
16-05-2023 13:56
16-05-2023 14:01
GAZİANTEP
Google News
“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Diyen Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisinin ilk girdiği genel seçimlerde İstediği seçim zaferini elde edemediğini, başarmak için çok çalıştıklarını, Gaziantep merkez ve ilçelerini ilçe ilçe karış karış dolaştıklarını, seçim çalışmalarında vatandaşlardan büyük bir ilgi ve teveccüh gördüklerini ancak seçim sonrasında istedikleri sonucun olmadığını söyledi.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi olarak Türkiye genelinde seçim barajı olan % 7’in üzerinde oy beklediklerini, Ata İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayları Sinan Ogan için ise en az %15 civarında oy beklediklerini ifade ederek, Ancak seçim çalışmalarımıza geç başlamamız, kampanya süresinin kısıtlı olması, partimizin yeni bir parti olması, halkımızın Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı arasında kutuplaştırılması gibi genel sorunlar yüzünden istediğimiz başarıyı elde edemedik. Bundan dolayı bize inanan güvenen tüm halkımızdan ve seçmenlerimizden özür dileriz” dedi.
SEÇİMLERİN KADERİNİ BİZ BELİRLEYECEĞİZ
Zafer Partisi ve Ata İttifakı olarak yola çıktıkları gün Ülkenin iki kutup şeklinde kutuplaştırıldığını ve bunlardan birisinde Domuz Bağcıların, Diğerinde ise Kandil dağcılarının olduğunu, bunların da yer aldıkları İttifakları adeta köşeye sıkıştırdığını ve her istediklerini almak gibi bir yaklaşım sergilediklerini ifade ederek, Bizler bu süreçte Ülkenin ve seçimlerin kaderini ne Domuz bağcıların, Nede Kandilcilerin değil Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin belirleyeceğini söyledik. Bugün geldiğimiz noktada Ata ittifakı Cumhurbaşkanı adayımız sayın Sinan Ogan’ın yaklaşık 5.50 gibi bir oy alması ve seçimlerin ikinci tura kalması ile bu söylemimizin ne kadar isabetli olduğu gerçeğini herkes görmüş oldu.
Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız, Partimizin yetkili kurulları ve Partimize gönül veren partililerimiz ile yapacağımız istişareler sonrasında Kırmızı çizgilerimiz ve Hassasiyetlerimizi koruyarak 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde hangi adayı destekleyeceğimizi açıklamış olacağız.” Dedi.
DEMOKRASİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde her ne kadar istedikleri sonuçları elde edememiş olsalar da seçimlerin ülke genelinde huzur içerisinde geçmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, seçimler demokrasinin bayramıdır. Tüm halkımızın demokrasi bayramı kutlu olsun dedi.
MİLLETİMİZE, BASINIMIZA VE ÇALIŞMA EKİBİNE TEŞEKKÜR
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, oldukça zor koşullar altında gerçekleştirmiş olduğumuz İlçe ilçe, sokak sokak seçim çalışmalarımızda bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen Yüce Türk Milletine, Seçim çalışmalarımız kapsamında bizlere destek olan Yazılı, Görsel, işitsel ve İnternet medyasındaki fedakar, cefakar Basın Mensuplarımıza, Benimle birlikte sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma, partililerimize şahsım ve partim adına teşekkür ederim dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?