USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Samsun'da devasa kalabalık! Başkan Erdoğan sayı verdi

Son dakika haberine göre; Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge açıklamalarda bulundu. Erdoğan, meydanı hınca hınç dolduran coşkulu kalabalığın sayısını da açıkladı.

Samsun'da devasa kalabalık! Başkan Erdoğan sayı verdi
04-05-2023 21:09
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da: Mitinge rekor katılım

GALERİNİN DEVAMI <p>Cumhurbaşkanı ve <a href=AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

"><p>Vatandaşlar, mitinge <a href=yoğun ilgi gösterdi.

"><p>120 bin <a href=kişi AK Parti'nin mitingi için Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

">

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde Samsun'u çok sevdiğini, sevdalarının 14 Mayıs akşamı AK Parti'nin balkonunda gerçekleşeceğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Şu anda Samsun'da caddeler hariç 120 bin kişi var. İşte meydanı görün. Türkiye iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor. Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuza sahip çıkıyor. Emeklilerimiz, işçilerimiz verdiğimiz mücadeleye sahip çıkıyor. Milletimizin tamamı bu ülke için kurduğumuz hayallere sahip çıkıyor. Cumhur İttifakı olarak zincirleri kıra kıra hep beraber zafere koşuyoruz. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı'na gidiyoruz.

"80 YILDA YAPILAMAYAN ESERİ BU ÜLKEYE 21 YILDA KAZANDIRDIK"

14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyor muyuz. 14 Mayıs'ta doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyuz? Samsun'da yeniden tarih yazıyor muyuz? İstiklal harbimizin kıvılcımını ateşleyen Samsun budur. Şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim ne makam ne koltuk ne unvan gibi bir derdimiz var. Bizim derdimiz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. 80 yılda yapılamayan eseri bu ülkeye 21 yılda kazandırdık.

"KALKINMA HAMLELERİ BİZİMLE GERÇEKLEŞTİ"

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük demokrasi ve kalkınma hamleleri bizimle gerçekleşti. Sağlık sistemini sizlerle beraber bugünkü modern hale getirdik. Avrupa'nın en konforlu yollarını, en büyük havalimanlarını, en yeni hızlı trenlerini ülkemize beraber kazandırdık.

Başkan Erdoğan, Samsunspor'un şampiyonluk pankartına imza attı

Sahneye çıkmadan önce Samsunsporlu gençlerin isteğini kıramayan Başkan Erdoğan, şampiyonluk şerefine hazırlanan pankarta imza attı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?