USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Samsun’da acı olay: Kocası ve kayınvalidesini kaybeden kadının feryatları yürek burktu

Samsun'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Samsun’da acı olay: Kocası ve kayınvalidesini kaybeden kadının feryatları yürek burktu
13-08-2023 19:10
Google News

Kaza, Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde meydana geldi. İzmir'de Menemen Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde görevli Neslihan Çetin (39) 1.5 ay önce Samsun'un Bafra ilçesindeki anne babasını ziyarete giden 2 çocuğunu almak için eşi Gürcan Çetin (42) ve kayınvalidesi Leman Çetin (64) ile birlikte Samsun'a gitmek için yola çıktı.

ARACIN HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK AĞACA ÇARPTI

Neslihan Çetin idaresindeki 35 KRE 82 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce trafik tabelasına ardından da bir evin bahçesindeki ceviz ağacına çarptı.

KAZA SONUCU KOCASI VE KAYINVALİDESİN KAYBEDEN ADAMIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Kazada, eşi Gürcan Çetin hayatını kaybederken, Neslihan Çetin ve Leman Çetin yaralandı. Ağır yaralanan yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kendisi de yaralanan sürücü sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılmak istendi, ancak feryat ederek yürekleri dağladı. İkna edilerek ambulansa götürülen Neslihan Çetin, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?