USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Şamil Tayyar, Gaziantep’te 10 milletvekili çıkartırız

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, esnafı gezerek seçim öncesi destek isteyip, seçim bürolarına yapılan saldırıları ve iki yüzlü siyaset anlayışını kınadığını ifade etti.

Şamil Tayyar, Gaziantep’te 10 milletvekili çıkartırız
21-05-2015 20:48
Google News
Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep esnafını gezen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını  söyledi.

“İLK GÜNDEN BERİ HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Yaklaşan Genel seçim öncesinde esnaf ve vatandaş gezisini sürdüren Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar seçim sonucunun ne olursa olsun herkesin çıkacak sonuca saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, “Adaylık süreciyle beraber seçim süreci başladığı günden itibaren Gaziantep’te esnafımızı  geziyor, onlarla beraber oluyoruz, sohbet edip dertlerini-isteklerini dinliyoruz. Esnafımızın bizlere karşı  reaksiyonlarını, tepkilerini çok olumlu buluyoruz. Elbette onların da bize iletmek istediği sorunlar oluyor. Kısa vade de çözebileceğimiz sorunları çözmeye çalışıyor çoğunu hemen çözüyoruz. Uzun vadede olan sorunlarla ilgili olarak ise hemen çalışmaları başlatıyoruz. AK Partiyle ilgili vatandaşlarımızda genelde bir sorun olmadığını görüyoruz. 2011 seçimlerinde olduğu gibi, bu seçimde de Gaziantep’ten 9-10 milletvekili çıkartırız diye düşünüyorum. ‘’

‘’İKİ YÜZLÜ SİYASETİ LANETLİYOR, KINIYIRUZ’’

Tayyar konuşmasında ‘’Kimden ya da hangi partiden gelirse gelsin şiddeti tasvip etmiyoruz. Tüm saldırıları ve iki yüzlü siyaseti de lanetleyip kınıyoruz. Türkiye’nin özellikle Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde AK Parti seçim bürolarına ve milletvekillerine PKK ve HDP’liler tarafından saldırılar olmasına rağmen hiçbir zaman gündeme taşımadık. Sadece HDP bürolarına saldırı varmış gibi lanse edilmesini iki yüzlü buluyoruz. Ayrıca Mersin ve Adana’da HDP binalarına yapılan saldırıların arkasında PKK ya da yabancı istihbarat servislerinin çıkma ihtimali büyüktür. HDP baraj altında kalacağını anladığı zaman belli kesimler HDP’yi barajı aşırtmak için belli provokasyonlar içerisine giriyorlar. Ancak, milletimiz bu oyunun farkında ve milli irade sandıkta tecelli edecektir. Sonuçta ne olursa olsun herkesin sandıktan çıkacak sonuca saygı duyması gerekir” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?