USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sahnede dans ederken eteği açılan Nez'in iç çamaşırı gözüktü

Bir mekanda konser veren şarkıcı Nez, sahnede dans ederken frikik vermekten kurtulamadı. Sahnede derin yırtmaç detaylı eteğini oynayan Nez'in kalçasına vurduğu esnada iç çamaşırı görüldü.

Sahnede dans ederken eteği açılan Nez'in iç çamaşırı gözüktü
04-04-2022 11:19
Google News

Gülşen'le sahne yaptığı dönemde şarkıcının Erol Köse ile ilişkisinden dolayı geri planda tutulduğunu söyleyerek tepki gösteren Nez, iddialı dans performansıyla gündeme geldi. Sahne alan Nez, Gülşen gibi dans ederken kıyafetinin azizliğine uğradı.

İÇ ÇAMAŞIRI GÖZÜKTÜ

İddialı tercihleriyle dikkat çeken Nez, son sahnesinde siyah derin yırtmaç detaylı bir etek tercih etti. Şarkı söylerken dans etmeyi ihmal etmeyen Nez, bir ara kalçasına vurarak oynayınca iç çamaşırı gözüktü. Şarkıcının o anları da bir hayranı tarafından anbean kayda alındı.

"İLK ÇIKTIĞIMDAN BERİ SAHNEDE DANS EDERİM"

Sahnesinde dans ettiği için Gülşen'e özendiği ileri sürülen Nez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Dans etmeye, farklı kostümler giymeye ben bu yıl başlamadım. İlk çıktığım yıllardan beri her sahnemde dans ederim, farklı kostümler tercih ederim" demişti.

Sahnede dans ederken eteği açılan Nez'in iç çamaşırı gözüktüSahnede dans ederken eteği açılan Nez'in iç çamaşırı gözüktü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?