USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahinbey’de öğrencilere bisiklet müjdesi

Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 takdirle başlattığı bisiklet hediye etme kampanyasını 5'e, 4'e, 3'e ve şimdide 2 takdire düşürdü. Başkan Mehmet Tahmazoğlu başarıyı

Şahinbey’de öğrencilere bisiklet müjdesi
17-05-2023 16:09
Google News

Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 takdirle başlattığı bisiklet hediye etme kampanyasını 5'e, 4'e, 3'e ve şimdide 2 takdire düşürdü. Başkan Mehmet Tahmazoğlu başarıyı teşvik etmek için öğrencilere bisiklet hediye etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.


“2 takdir getirene bisiklet hediye”


Sosyal medya üzerinden öğrencilere müjde veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Her gencin ve çocuğun hayali bisiklet sahibi olmak. Ben çocukken benim hayalim de bisiklet sahibi olmaktı. Biz hayalimizi gerçekleştiremedik. Ama gençlerimizin hayalini gerçekleştirmek için Şahinbey Belediyesi olarak 104 bin bisiklet aldık ve bu bisikletlerimizi sırayla hediye ediyoruz. Önce 6 takdir alan öğrencilerimize bisiklet verdik, sonra bunu 5'e düşürdük, sonra 4 takdire düşürdük, sonra 3 takdire düşürdük. Şimdi ise 2 takdiri olan her öğrencimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle, sağlıkla kullanın. Bu yaz Şahinbey'de çok neşeli geçecek" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?