USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Şahinbey Belediyesi’nden o iddialara yalanlama!

Şahinbey Belediyesi, Karataş’ta yapımı devam eden bir inşaatta kullanılan malzemelerin, FETÖ’nün Gaziantep finansörlerinden olan Işık Ahşap Profil lojistik A.Ş.’den alındığı yönündeki iddiaları yalanladı. Yayınlanan haberlerle ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana verdikleri mücadeleden dolayı kripto FETÖ’cüler tarafından yıpratılmaya çalışıldıklarına dikkat çekti.

Şahinbey Belediyesi’nden o iddialara yalanlama!
19-08-2016 13:06
Google News
Şahinbey Belediyesi, Karataş’ta yapımı devam eden bir inşaatta kullanılan malzemelerin, FETÖ’nün Gaziantep finansörlerinden olan Işık Ahşap Profil lojistik A.Ş.’den alındığı yönündeki iddiaları yalanladı. Şahinbey Belediyesi tarafından Karataş Mahallesi’nde yaptırılan Kültür Merkezi ve Yüzme Havuzu inşaatında kullanılan malzemelerin,  FETÖ’nün Gaziantep finansörlerinden olan Işık Ahşap Profil lojistik A.Ş.’den alındığı, bazı basın kuruluşları tarafından iddia edilmişti.


KRİPTO FETÖ’CÜLER RAHATSIZ OLDU



Yayınlanan asılsız haberin gerçek dışı olduğuna dikkat çeken belediye yetkilileri, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’dan bu yana Fetullahçı Terör Örgütü’ne karşı verdikleri mücadelenin kripto FETÖ’cüleri rahatsız ettiği ifade etti.

Belediyenin açıklamasında, kripto FETÖ’cülerin bu tarz asılsız haberleri yaygınlaştırarak gerçek FETÖ’cülerin gizlenmelerine neden olduklarına dikkat çekildi.

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı açıklamada söz konusu haberin maksatlı yapıldığı belirtilerek, Karataş’taki Gençlik Merkezi inşaatının henüz kaba inşaat seviyesinde olduğuna ve bu nedenle bir ahşap profil alımının olmadığına dikkat çekildi. 


ESKA’DAN TEMİN EDİLDİ



Tırların getirdiği malzemenin çatı yapımında kullanılacak taş yünü olduğu ve altyüklenici firma Hasbal İnşaat’ın altyüklenicisi Müteahhitler Odası Başkanı İbrahim Apa’nın firması tarafından ESKA firmasından temin edildiğinin belediyeye bildirildiği ifade edildi. Bu firmaların ise Işık Ahşap ve buna benzer hiçbir FETÖ firmasıyla irtibatlı olmadıkları belirtildi. Ayrıca ESKA firmasının nakliye firmasından TIR kiralayarak malzemeleri getirdiği vurgulandı.


ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE AİT TEKZİP METNİ



’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?