USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahinbey Belediyesi Tesisleri Mehmet'in Yaşamına Dokundu

Kas ve otizm hastası Mehmet Baloğlu Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Sosyal Tesisi ’ne gelip, satranç öğrenerek hastalığının yarattığı sıkıntıları atlatmaya çalışıyor

Şahinbey Belediyesi Tesisleri Mehmet'in Yaşamına Dokundu
06-10-2023 14:53
06-10-2023 14:57
GAZİANTEP
Google News

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalar yapan Şahinbey Belediyesi, kas ve otizm hastası olan 14 yaşındaki Mehmet Baloğlu isimli çocuğunda yaşamına dokundu. Hastalığından dolayı yaşıtları gibi sokakta veya parklarda oynayamayan Mehmet Baloğlu’nun hayatına Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Sosyal Tesisi dokundu.

 ÇOCUĞUMUN YAŞAMI DEĞİŞTİ

Ailesi 14 yaşındaki Mehmet’in Mimar Sinan Sosyal Tesisi’nde satranç öğrenerek yaşama daha sıkı tutunduğunu belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımızdan, Mimar Sinan Sosyal Tesisi yöneticilerinden ve hocalarından Allah razı olsun. Çocuğum kas ve otizm hastası olduğu için diğer çocuklar gibi oyunlar oynayamıyor. Bu nedenle biraz daha sakin, sosyal oyunlar ve aktiviteler yapması gerekiyordu. Mimar Sinan Sosyal Tesisi‘nde satranç eğitimi aldı. Oğlum satranç oynamayı seviyor. Onun için farklı bir çevre ve arkadaş ortamı oluştu. Bu çevre ile birlikte hastalıklarında yaşanan sıkıntılar da azalmaya ve olumlu yönde gelişmeler olmaya başladı. Bir kez daha bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bizlere bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?