USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahinbey Belediyesi’nin Kitap Fuarını Kitapseverler Çok Beğendi

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ temalı fuar kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Şahinbey Belediyesi’nin Kitap Fuarını Kitapseverler Çok Beğendi
23-10-2023 16:09
23-10-2023 16:13
GAZİANTEP
Google News

Kitapseverler dokuz gün boyunca kültür ve sanatın kalbinin attığı mekan olan Şahinbey Kongre Sanat Merkezi’nde çocukları ile birlikte her anı dolu dolu yaşadılar. 14 Ekim tarihinde kapılarını açtığı ilk günden 22 Ekim saat 20:00’a kadar Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne gelen aileler çocuklarını şişme oyun grupları ve boyama atölyelerinde eğlendirirken kendileri de beğendikleri kitapları alıp yazarlara imzalattılar. 100 bini aşkın vatandaşın ziyaret ettiği ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ temalı fuara 76 yazar ve 118 yayınevi katılırken fuarı her yaştan vatandaş ziyaret etti. Şahinbey Belediyesi, fuarda Gaziantepli yazarları da ağırladı.

FAYDALI BİR FUAR OLDU

Altıncısı düzenlenen kitap fuarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Gaziantepli kitapseverleri sevdikleri yazarlarla ve kitaplarla buluşturduk. 9 gün boyunca süren fuara 70 yazarla başlamıştık. Daha sonra Gaziantepli 6 yazarımız daha fuara katılarak sevenlerine kitaplarını imzaladılar. 118 yayın evi binlerce birbirinden değerli kitapları kitapseverlerle buluşturdu. Yayın evleri kitapseverlere uygun kitaplar versin diye hiçbir yayın evinden furada ücret talep etmeyip kitapseverlere uygun fiyata kitap vermelerini istedik. Kitapseverler sevdikleri kitapları alırken beğendikleri yazarların söyleşilerine katıldılar. Şehrimiz için çok faydalı bir fuar oldu” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?