USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahinbey Ampute, şampiyon kadrosuna Ganalı yıldız kattı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Şahinbey Ampute Futbol Takımı yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirerek Ganalı Forvet Hamza Mohammed’i renklerine bağladı.

Şahinbey Ampute, şampiyon kadrosuna Ganalı yıldız kattı
11-08-2023 14:20
11-08-2023 14:28
GAZİANTEP
Google News

Yeni sezonda da şampiyonluk hedefleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı geçtiğimiz sezon Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü’nün formasını giyen forvet oyuncusu Ganalı Forvet Hamza Mohammed’e imza attırdı.

 EKİBİME GÜVENİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel hedeflerinin yeni sezonda da şampiyonluk olduğunu ifade ederek, “Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Ganalı Forvet Hamza Mohammed’i kadromuza kattık. Geçtiğimiz haftada Kaleci Mert Yıldız ve Orta Saha Oyuncusu İbrahim Halil Esen ile sözleşme yenilemiştik. Şampiyon kadromuzu koruduğumuz gibi eksiklerimizi gidermek içinde takviyeler yapıyoruz. Yeni sezonda da hedefimiz şampiyonluk. Bu anlamda teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum” dedi.

 ŞAHİNBEY’İ ŞAMPİYONLUĞA TAŞIMAK İSTİYORUM

Yeni sezon da Şahinbey Ampute Futbol Takımı formasını terletecek olan Hamza Mohammed “Şampiyon bir takıma geldim ve çok mutluyum. Yeni sezonda da takımımızı şampiyonluğa taşımak için takım arkadaşlarımız ile birlikte çok çalışacağız. Beni bu takıma kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e ve teknik ekibimize teşekkür ederim” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?