USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık Bakanı Koca, Gaziantep'te bir hekimi ağır yaralayan kişinin tutuklandığını bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir hekimin ağır yaralandığı şiddet olayına ilişkin, bir kişinin tutuklandığını, diğer saldırganlar hakkında adli süreç ve soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Sağlık Bakanı Koca, Gaziantep'te bir hekimi ağır yaralayan kişinin tutuklandığını bildirdi
20-08-2023 21:39
Google News
Ankara

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir özel hastanede, hemşirelere sözlü ve fiziki müdahaleyle başlayan şiddet olayının, hasta yakını kalabalık bir grubun hastaneye gelmesiyle büyüdüğünü hatırlattı.

"Bir hekim arkadaşımız, durumu tehlike arz edecek düzeyde yaralandı, bir görevli darp edildi." bilgisini veren Koca, tüm sağlık çalışanları adına geçmiş olsun dileklerini sundu.

Koca, "Olay sebebiyle bir kişi tutuklanmıştır. Diğer saldırganlar hakkında adli süreç ve soruşturma devam ediyor. Adalet, sağlıkta şiddet olaylarına karşı yapılan düzenlemeler doğrultusunda gereken dersi verecek; buna inancımız tamdır. Bakanlığımızın Sağlıkta Şiddete Karşı Eylem Planı büyük bir ciddiyetle yakında uygulanmaya konacak. Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyuyla yeneceğiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?