USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rize'de korkunç cinayet: Ev sahibi, kiracıyı defalarca bıçaklayarak öldürdü

Rize’de yaşanan korkunç olayda ev sahibi Mücahit Kazancı, evden çıkarmak istediği kiracısının yeğeni Halil İbrahim Ak'ı çıkan tartışmada canice bıçaklayarak öldürdü. Olayda 2 kişi de yaralandı.

Rize'de korkunç cinayet: Ev sahibi, kiracıyı defalarca bıçaklayarak öldürdü
26-07-2023 23:38
Google News

Olay, merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi.

ÇIKAN TARTIŞMADA EV SAHİBİ KİRACISINI CANİCE BIÇAKLADI

Teyzesinin evden çıkmasını isteyen ev sahibi Mücahit Kazancı ile tartışma yaşadığını duyan Halil İbrahim Ak sorunun çözülmesi için binaya gitti. Bu esnada Kazancı ve Ak arasında tartışma başladı. Tartışma yerini kavgaya bırakınca Kazancı belinden çıkardığı ekmek bıçağını sallamaya başladı.

BIÇAKLANAN KİRACI TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan Ak yere yığılırken, Sedat S.S. ve Miraç B.’de olay yerinde yaralandı. Ak olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken Sedat S.S. ve Miraç B., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazancı ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından Rize Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Mücahit Kazancı, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?