USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Rektör Uzun’dan Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

Rektör Uzun’dan Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması
09-01-2024 17:38
Google News

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yayımladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.


Rektör Prof. Dr. Uzun yayımladığı mesajda, basın emekçilerinin toplumsal bilinci ve kamu yararını gözetip emek veren, mesai mefhumu olmaksızın fedakârca çalışarak kamuoyunu tarafsız ve doğru bilgilendirmek için çaba sarf ettiğini belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Rektör Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Basın çalışanlarımız, kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde eksiksiz, tarafsız ve doğru bilgilendirerek, demokrasinin temel şartlarından biri olan vatandaşların haber alma özgürlüğü doğrultusunda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik ve kişilik haklarına saygı noktasında ilkeli görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren gazetecilik mesleği, yeni medya teknolojileriyle birlikte bilginin yayılım hızının baş döndürücü bir şekilde arttığı günümüzde her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Tüm bu düşüncelerle özellikle geçtiğimiz yıl yaşadığımız asrın felaketiyle birlikte deprem, sel, orman yangını gibi her türlü olağanüstü durumda ve zor şartlar altında mesleklerini en iyi şekilde icra etmeye gayret gösteren tüm basın çalışanlarımızla birlikte tüm meslek mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?