USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Oyun

PUBG New State için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Yeni PUBG Mobile oyunu, yayınlanan tanıtım videosu ile beraber resmi olarak duyuruldu.

PUBG New State için ilk tanıtım videosu yayınlandı
25-02-2021 19:17
Google News

Hatırlarsanız, geçtiğimiz Ocak ayında Krafton’un konsol ve PC için yeni bir PUBG oyununun yanı sıra PUBG Mobile 2 üzerinde de çalıştığı iddia edilmişti. Serinin hayranlarını heyecanlandıran bu iddianın ardından bugün ise geliştirici stüdyodan beklenen resmi açıklama geldi. Bu doğrultudaysa stüdyo bir süredir üzerinde çalıştığı PUBG: New State adındaki yeni PUBG Mobile oyununu duyurdu.

Krafton Inc. ve PUBG Studio tarafından geliştirilen oyun ise daha önceden de belirtildiği gibi 2051 yılında geçiyor. TROI olarak isimlendirilen devasa bir haritanın yer aldığı yapımda oyuncuları yepyeni araçların yanı sıra drone gibi yeni teknolojilerde karşılaşıyor. Bunun yanı sıra fütüristik bir temanın hakim olduğu yapımda ayrıca yeni nesil silahlara ve ekipmanlara da yer veriliyor.

Serinin ilk oyununa kıyasla daha gelişmiş grafiklere ev sahipliği yapacağı ifade edilen oyunun bu açıdan oyunculara benzersiz bir deneyim sunacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Şimdilik yeni oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı açıklanmadı. Ancak, söz konusu yapımın 2021 yılı içerisinde Android ve İOS cihazlar için çıkarılabileceği belirtiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?