USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

PM-International 5 bin 200 çocuğa destek oldu

PM-International, 5 bin 200 çocuğun sağlığını, eğitimini ve iyi bir ortamda yetişmesini 1 milyon 872 bin euro bağış yaparak desteklediğini açıkladı.

PM-International 5 bin 200 çocuğa destek oldu
31-01-2023 17:40
Google News
PM-International, uluslararası yardım kuruluşu World Vision ile iş birliği yaparak, 5 bin 200 çocuğun sağlığını, eğitimini ve iyi bir ortamda yetişmesini 1 milyon 872 bin euro bağış yaparak desteklediğini duyurdu. Şirket, Ukrayna dahil olmak üzere dünya çapında acil yardım ve Covid-19 ile ilgili yardımlarında 7 milyon 572 bin euro bağışta bulunduğunu açıkladı.

PM-International Hayırseverlik Elçisi Vicki Sorg, "5 bin 200 çocuğa bir gelecek vermek inanılmaz ve bu bizi 10 bin çocuk olan uzun vadeli hedefimizin yarısından biraz fazlasına getiriyor. Dünyayı her geçen gün biraz daha iyi hale getirmeye, insanlardaki iyiliğe ve işin her seviyesine odaklanıyoruz" dedi.

Bir çocuğa sponsor olmanın aslında beş çocuğa fayda sağladığı tahmin edildiğini belirten World Vision Almanya'daki Hayırseverlik Kıdemli Danışmanı Juliana Goessmann, "Çocukların durumlarını aileleri ve mahalleleri aracılığıyla iyileştirdikçe, toplumdaki herkes yararlanabilir" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Berlin'de düzenlenen PM-İnternational Liderlik Kongresi'nde, World Vision CEO'su Christoph Waffenschmidt şunları söyledi: "Şirket ile uzun vadeli ortaklığımız benzersizdir. Dünya, gelişimde hiçbir çocuğu geride bırakmayacağına söz verdi ve bu vaadi gerçeğe dönüştürebilecek olan bizleriz" diye konuştu.

Şirket, son iki yılda World Vision ile dünya çapında 4 bin 200 çocuğa 5,7 milyon euroya kadar sponsor olmuştu.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?