USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Pendik’te 'arabama sürttün' kavgası kameraya yansıdı

Pendik'te geri gelen bir otomobilin başka bir araca hafif şekilde çarpması sonucu araç sahipleri arasında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik’te 'arabama sürttün' kavgası kameraya yansıdı
06-03-2023 15:57
Google News

Olay, geçtiğimiz gün Pendik'te Boşnak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil sürücüsü geri geri gelerek park etmek istediği sırada, yol kenarında park halinde bulunan başka bir araca çarptı. Kaza sonrasında otomobil sürücüleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek büyüdü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya mahalle esnafı müdahale ederek tarafları ayırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün aracını park ettiği esnada başka bir otomobile hafif şekilde çarptığı, iki taraf arasında kavga çıktığı ve mahalle esnafının müdahale ederek ayırmaya çalıştığı görülüyor.

Mahalle sakinlerinden Ekrem Tamer, "Duyduğum kadarıyla bir arkadaş aracını park ederken başka bir arabaya dokunmuş. 'Kardeşim zararın neyse ödeyeyim' demiş. O da küfür ettiği için tartışma çıkmış. Esnaf ve vatandaşlar araya girmiş" diye konuştu.

Aykut Zor - Halit Arslan

İLGİLİ HABER
Tekel bayiye saldıran çocuk yakalandı: Kavgayı ayırmadığı için vurdum Tekel bayiye saldıran çocuk yakalandı: 'Kavgayı ayırmadığı için vurdum'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?