USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm’den Bismil’e ziyaret

Toplu iş sözleşmesi imza tarihi itibarı ile Diyarbakır'da bulunan hastaneler başta olmak üzere, 13 taşra ilçede toplantı, görüşme ve ziyaretlerine devam eden Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, Bismil ilçesinde bir

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm’den Bismil’e ziyaret
21-06-2023 23:08
Google News

Toplu iş sözleşmesi imza tarihi itibarı ile Diyarbakır'da bulunan hastaneler başta olmak üzere, 13 taşra ilçede toplantı, görüşme ve ziyaretlerine devam eden Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, Bismil ilçesinde bir takım ziyarette bulundu.


Aküzüm, yaptığı açıklamada, “Sırasıyla Çüngüş, Çermik, Ergani, Hazro, Kocaköy, Eğil, Dicle, Hani, Lice, Kulp, Çınar, Bismil olmak üzere ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Bismil ilçe devlet hastanesine yapmış olduğumuz ziyaretimizde emekçi arkadaşlarımız ile toplantıda bir araya gelerek detaylı bilgilendirmelerde bulunduk. Akabinde Bismil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Remzi Güneş ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Musa Yaşa'yı ziyaret ederek, sahada bizlere iletilen talepleri ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Taleplerimize ve çözüm önerilerimize oldukça hassas çözümlerle yaklaşan Başhekim Dr. Remzi Güneş'e ayrıca teşekkür ediyorum. Gerek Bismil ilçesinin, gerek hastane çalışanlarının ve kurumun bekası için yoğun mücadeleler veren hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?