USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Oyuncu Ryan Reynolds'dan Netflix rekoru! Bir ilki başardı

Ryan Reynolds, Netflix'in Tüm Zamanların En Çok İzlenen İngilizce Filmleri listesinde üç filmi bulunan ilk oyuncu oldu

Oyuncu Ryan Reynolds'dan Netflix rekoru! Bir ilki başardı
01-04-2022 13:51
Google News

Ryan Reynolds'ın rol aldığı zaman yolculuğu temalı aksiyon ve macera filmi "The Adam Project" Netflix'in en çok izlenenler listesinde yerini aldı. Böylece Ryan Reynolds, Netflix'in Tüm Zamanların En Çok İzlenen İngilizce Filmleri listesinde üç filmi bulunan ilk oyuncu oldu.

Haftalık olarak küresel çapta ve ülke bazında platformun en popüler içeriklerini duyuran Netflix, tüm zamanların en çok izlenenler listesini ise filmlerin ilk 28 gününde elde ettiği toplam izlenme sayısına göre hazırlıyor. Buna göre; Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson'lı "Red Notice" platformda yayınlandıktan sonraki ilk 4 haftada toplam 364 milyon saat izlenerek ilk sırada yer alıyor.

Beyazperde'nin haberine göre, aksiyon sinemasının usta yönetmeni Michael Bay tarafından yönetilen aksiyon ve gerilim filmi "6 Underground" ise listede yer alan diğer bir Ryan Reynolds filmi. Listenin 9. sırasında yer alan film ilk 4 haftasında 205 milyon 470 bin saat izlenmiş. "The Adam Project"in de 209 milyon 500 bin saat izlenerek 6. sıraya yerleşmesiyle Ryan Reynolds, Netflix'in en popüler 3 filminde yer alan ilk oyuncu oldu.

Aynı listede üçüncü sırada yer alan "Bird Box" ve beşinci sıradae oynayan isim olarak Ryan Reynolds'ı takip ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?