USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Oyuncu Özge Özder ile CHP'li başkan tepki çekti! Kaza yapan motosikletliyi umursamadılar

Kazaya şahit olan oyuncu Özge Özder, tepki çeken bir video paylaştı. Oyuncu Özder ile videoyu paylaşan CHP'li Başkan Aras'ın köpeğe gösterdiği ilgiyi yaralı vatandaşa göstermemesi tepki çekti.

Oyuncu Özge Özder ile CHP'li başkan tepki çekti! Kaza yapan motosikletliyi umursamadılar
15-07-2023 19:38
Google News

Haber7

İnsan hayatını tehdit etmeyi sürdüren başıboş köpekler, yeni bir kazaya yol açtı.

Yola fırlayan başıboş bir köpeğe çarpan motosikletli vatandaş kaza yaptı. Kazaya şahit olan oyuncu Özge Özder, sosyal medya hesabından Bodrum Belediyesi'ni öven bir paylaşımda bulundu. "Bir şey olduğu zaman hayvanları terk etmeyin. Bulundukları bölgenin başında bekleyip belediyeyi aradığınız anda gerçekten en hızlı onlar geliyorlar" ifadesini kullanan Özder, paylaşımında "Bir çok veterineri aradık. Nedense belediyenin bu kadar çabuk hareket edeceği benim aklıma gelmemişti. Bodrum Belediyesi'ni aramamızla beraber anında ekip yola çıktı." diye konuştu.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise Özder'in videosunu paylaraşak, "Değerli Bodrumlular günaydın.. Hayvan sevgisi olmayan kalplerde insan sevgisinin de olmayacağına inanmış insanlar olarak bu sabah öncelikle; değerli oyuncumuz Özge Özder'e teşekkür etmek istiyorum. Gecenin saat üçünde bir aracın çarptığı köpeğin hayatını kurtarmak için bize ulaşan bu güzel insanın sayesinde ekibimiz kaza yerine hızla ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptıktan sonra belediyemizin tam donanımlı hayvan nakil araçlarından olan bir Petbulance ile yaralı köpeğimiz tedavisinin devam edeceği kliniğimize ulaştırıldı. Bu olayda hepimizi mutlu eden, gururlandıran gayretleri için, Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüzün altın kalpli ekibine de teşekkür ediyorum, iyi ki varlar" ifadesinde bulundu.

YARALILARI UMURSAMAMALARI TEPKİ ÇEKTİ

Oyuncu Özder'in ve CHP'li Başkan Aras'ın yapılan paylaşımlarda yaralı vatandaşları umursamaması dikkat çekti. Videoda Özder'in "Ambulans da yaralıları aldı galiba" dediği duyuldu. Sosyal medyada vatandaşlar, Özder ile Aras'ın 'PR' çalışması yaptığı söyleyerek tepki gösterdi.

TARİH BUNLARI “REZİLLİK” OLARAK YAZACAK! SİZİ DE!

İnsan onuru ve şerefi bu kadar aşağılanamaz!

Başıboş köpek yüzünden motosikletli vatandaşımız kaza yapıyor. Videonun sonuna bakın lütfen… Köpek alındıktan sonra “ambulansta yaralıları aldı galiba” diyorlar… Yani yaralı…

— Güvenli Sokaklar Derneği (@GuvenliSokaklar) July 15, 2023

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?