USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Oyuncu Ayşe Tolga büyük şok yaşamıştı! Milyonluk mücevheri çalan temizlikçiye dava açtı!

Oyuncu Ayşe Tolga, evine temizlik için gelen çalışanı tarafından soyulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Oyuncu Ayşe Tolga büyük şok yaşamıştı! Milyonluk mücevheri çalan temizlikçiye dava açtı!
05-04-2022 12:01
Google News

Oyuncu Ayşe Tolga, evindeki temizlik işlerine yardımcı olan çalışanını, bir komşusuna da tavsiye etti. Ancak komşusu Ayşe Tolga'yı arayarak, evde yapılan temizlik sonrası mücevherlerinin kaybolduğunu söyledi. Durumdan şüphelenen oyuncu, hemen evine gidip kendi eşyalarını inceledi.

Kasadaki lüks marka saatlerinin, pırlanta yüzüklerinin, kolyelerinin ve değerli eşyalarıyla parasının yerinde olmadığını gören oyuncu, polis merkezine başvurup 1 milyon lira değerindeki mücevherlerinin ve parasının çalındığını söyleyerek temizlikçiden şikayetçi oldu.

Sabah'ın haberine göre, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili ifadesi alınan hizmetli, suçu işlemediğini ileri sürerken Tolga'nın arkadaşı olayla ilgili tanık oldu. Sena K., hizmetlisinin hırsızlığını yakaladığını ve Ayşe Tolga'yı uyardığını söyledi. Savcılık, hizmetli H.T. hakkında, 'Hırsızlık' suçundan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hazırlanan iddianamede, ikametinin kapısında veya penceresinde herhangi bir zorlamanın, ikamette olağan dışı bir karışıklığın olmadığı, ayrıca takı kutularında bazı ziynet eşyalarının da olduğunun tespit edildiği, dolayısıyla bu suçu eve rahatça girip çıkan birisinin işleyebileceği anlatıldı.

Ayşe Tolga'nın 100 bin liralık marka 1 adet altın kolye, pırlantalar, 100 bin liralık yakut kolye, 250 bin liralık pırlanta kolye, yarım milyonluk altın kolye setlerinin çalındığı kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?