USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
AsayiÅŸ

Oto yıkamacıda "bagaj kapağını sert kapattın" kavgası! Kadın sürücü akrabalarını çağırdı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bir oto yıkamacı dükkanında bagaj kapağını sert kapatan iş yeri sahibi ile bir kadın sürücü tartıştı. Yıkama parasını vermek istemeyen kadın ve çağırdığı akrabaları ortalığı savaş alanına çevirdi.

Oto yıkamacıda
19-08-2023 01:38
Google News

Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan bir oto yıkama dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, Derya Gökçebaş otomobilinin yıkanması için oto yıkama dükkanına getirdi. Aracı yıkayan oto yıkamacı, teslim etmek için Gökçebaş’ı aradı. Aracı almaya gelen Gökçebaş oto yıkamacının bagaj kabağını sert kapattığını iddia ederek oto yıkama parasını vermek istemedi.

AKRABALARI SALDIRINCA OTO YIKAMACI SÄ°LAHINA DAVRANDI

Dükkan sahibi Erdem Yıldız ile tartışan Gökçebaş akrabalarını aradı. Oto yıkamaya dükkanına gelen Aydın Gökçebaş ile oto yıkama dükkanı sahibi Erdem Yıldız kavga etmeye başladı. Silahını çeken Erdem yıldız havaya ateş ederek kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Daha da öfkelen karabalık oto yıkama içinde bulunan ofis kısmına giren iş yeri sahibinin dışarı çıkması için saldırdı.

Saldırı sırasında ofisin camları kırıldı. Ofis camlarını kıran Derya Gökçebaş’ın kolundan yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, iş yeri sahibi Erdem Yıldız, Derya Gökçebaş ve Aydın Gökçebaş’ı ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Öte yandan Kavga görüntüleri çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?